Aleko recruitment agency, s. r. o.

Logo - Aleko recruitment agency, s. r. o. Tradícia našej spoločnosti je viac ako 20-ročná - začiatok vykonávania činnosti na základe živnostenského oprávnenia sa datuje rokom 1997. V roku 2021 zmenila naša agentúra právnu formu na spoločnosť s ručením obmedzeným. Počas 20tich rokov našej zodpovednej a neúnavnej práce v prospech našich klientov sme sa zaradili medzi najväčšie a najúspešnejšie personálne agentúry na Slovensku so zameraním na sprostredkovanie pracovných pobytov v krajinách EÚ a EHP.

Naša agentúra Vám ponúka dlhoročné skúsenosti , serióznych a overených dlhodobých partnerov a zamestnávateľov v zahraničí a individuálny a empatický prístup ku každému uchádzačovi. Máme pre Vás pripravené seriózne a overené pracovné ponuky.

Spolupracujeme s renomovanými zahraničnými agentúrami a ponúkame kompletný servis - rýchle a spoľahlivé sprostredkovanie zamestnania , preklad a spracovanie životopisov, pomoc s vycestovaním a zabezpečenie ubytovania pre uchádzačov, pomoc a asistenčné služby počas pobytu v zahraničí sú u nás samozrejmosťou.

Počas existencie našej spoločnosti využilo naše služby mnoho zákazníkov a počet tých, ktorí sa stávajú účastníkmi našich programov, stále rastie. Naša agentúra má celoslovenskú pôsobnosť , máme klientov aj z ČR, Poľska, Bulharska a iných krajín.

Práca v zahraničí Vám dáva ideálnu možnosť naučiť sa výborne cudzí jazyk, zarobiť si peniaze, nájsť si úplne nových priateľov a spoznať spôsob života v iných krajinách.

Ak chcete mať istú prácu po príchode do zahraničia a kompletný servis pred vycestovaním - určite sa obráťte na nás - ponúkneme Vám najlepšie služby, aké môže ponúknuť agentúra s viac ako 15 ročnými skúsenosťami a stovkami spokojných klientov!
10 dôvodov pre Aleko agency - alebo fakty, ktoré hovoria v náš prospech :

Spolupráca s dlhoročnými a overenými partnermi a zamestnávateľmi v zahraničí , čo eliminuje riziko toho, že po príchode ostanete bez práce .
Exkluzívna spolupráca s niektorými partnermi alebo zamestnávateľmi, ktorá vznikla po rokoch spolupráce zhodnotením našej kvalitnej práce a spokojnosti s prácou našich uchádzačov.
18 ročné skúsenosti s vybavovaním pracovných pobytov, maximálna pomoc s prípravou podkladov pre zamestnávateľov a k vycestovaniu, čo urýchľuje vybavenie pobytu a vycestovanie za prácou
Denne nové pracovné ponuky. Ak ste nenašli prácu alebo krajinu, ktorá Vás v našej ponuke zaujala, ešte nič nie je stratené - ešte dnes nám môže prísť pracovná ponuka, ktorá bude vhodná práve pre Vás!
Asistenčné služby počas Vášho pobytu v zahraničí a stovky spokojných klientov ročne.
Flexibilita - vždy vieme vyjsť v ústrety uchádzačovi a prispôsobiť sa výškou poplatkov konkurencii - vždy sme otvorení dialógu, preto neváhajte s nami komunikovať - vždy nájdeme ideálne riešenie.
Vybavovanie "na diaľku" , napr. uchádzačov, ktorí sa už nachádzajú v zahraničí - vieme vybaviť prácu aj s pomocou pošty, emailu, faxu, telefónu - takto sme pomohli viacerým klientom, ktorí po príchode do zahraničia cez iné agentúry ostali bez práce , skontaktovali sa s nami a pomohli sme im zabezpečiť prácu.
Agentúra Aleko agency nikdy nevyberá programové poplatky vopred, bez toho, aby Vám predložila k podpisu pracovnú zmluvu alebo pracovnú ponuku /Job offer, Letter of confirmation apod/, takže pred Vašim odchodom do zahraničia mate kompletné informácie o zamestnávateľovi, Vašej pracovnej pozícii a platových podmienkach.
Po ukončení pracovného pomeru zabezpečíme Vám nové pracovné miesto za zvýhodnených podmienok .

Aktuálne ponuky spoločnosti:

Počet pracovných ponúk do zahraničia: 3

Kontakt

Adresa spoločnosti:
Aleko recruitment agency, s. r. o.
Volgogradská 13
080 01 Prešov, SR


Telefón:
0907 53 00 16

Email:
praca@praca-info.sk

Webstránka:
http://www.praca-info.sk