Spoločnosť Amazon plánuje otvoriť nové logistické centrum v Seredi

Spoločnosť Amazon plánuje otvoriť prvé centrum reverznej logistiky v Seredi. V priebehu najbližších troch rokov by mala postupne vytvoriť viac ako 1000 nových pracovných miest.


Nové centrum bude umiestnené v areáli Mountpark Sereď a bude mať rozlohu viac ako 60 tisíc metrov štvorcových. Otvorenie logistického centra je naplánované na tretí štvrťrok. Pracovníci centra v Seredi budú posudzovať stav produktov, ktoré nemohli byť doručené alebo boli do Amazonu vrátené.

K rozhodnutiu o investícii prispelo aj úspešné pôsobenie spoločnosti v Bratislavskom centre, kde aktuálne pracuje viac ako 850 ľudí. Zaujímavosťou je, že celý projekt bude fungovať bez akejkoľvek investičnej podpory štátu. Aj táto skutočnosť dokazuje, že je Slovensko pre investorov atraktívne.

Aj tieto pozície budú v logistickom parku obsadzovať

Amazon plánuje zamestnať celú škálu zamestnancov. Na nové pracovné miesta sa môžu tešiť hlavne prevádzkoví manažeri, technológovia, manažeri ľudských zdrojov, finanční manažeri, odborníci na IT a ďalší. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke spoločnosti. Nábor na pozície, ktoré nevyžadujú prax začne už v polovici leta.

Zverejnené : 2017-03-14

Článok je možné šíriť ďalej. V závere článku je však potrebné uviesť odkaz na originálny pôvod článku.