ALEMAN Personaldienstleistungen

Logo - ALEMAN Personaldienstleistungen Spoločnosť ALEMAN- Personálne služby je personálna agentúra, zaoberajúca sa poskytovaním služieb v oblasti sprostredkovania zamestnania tak pre záujemcov o prácu ako aj pre firmy, hľadajúce vhodný personál pre svoju prevádzku.
Hlavná činnosť agentúry spočíva vo vyhľadávaní vhodných pracovných pozícii pre záujemcov o prácu a ich následnom umiestňovaní do nimi vybraných inštitúcií a zariadení, ktoré zodpovedajú ich vzdelaniu, jazykovým schopnostiam a hlavne požiadavkám zamestnávateľa. Vzhľadom na to, že populácia Európy nezadržateľne starne, s čím je spojený aj zdravotný stav obyvateľstva, je veľký záujem o kvalifikované pracovné sily z oblasti zdravotníctva, ako sú diplomované zdravotné sestry, všeobecné zdravotné sestry, ošetrovateľky a ošetrovatelia, ktorých vzdelanie je uznané ako rovnocenné v tej krajine, v ktorej chcú svoju odbornú činnosť vykonávať. Záujemcovia o prácu majú možnosť zamestnať sa ako odborné zdravotné sily v zariadeniach pre seniorov, opatrovateľských domoch, v inštitúciách poskytujúcich ambulantnú starostlivosť pacientom, intenzívnu zdravotnícku starostlivosť ťažko chorým pacientom u nich doma ako aj paliatívnu starostlivosť.
Okrem odborného zdravotníckeho personálu s uznaním rovnocennosti vzdelania, ponúkame sprostredkovanie práce aj pre zdravotníckych asistentov a pomocné sily v zdravotníctve, ktoré majú absolvované odborné stredoškolské vzdelanie, ale nespĺňajú podmienky na výkon práce diplomovanej zdravotnej sestry, ošetrovateľky a ošetrovateľa. Pre týchto záujemcov vieme sprostredkovať prácu v domovoch pre seniorov, opatrovateľských zariadeniach, ale aj v zariadeniach poskytujúcich ambulantnú starostlivosť a starostlivosť o ľahších pacientov v ich domácom prostredí. Absolventom zdravotníckych a opatrovateľských kurzov sprostredkujeme prácu v oblasti opatrovania v domácom prostredí klienta.

Aktuálne ponuky spoločnosti:

Kontakt

Adresa spoločnosti:
ALEMAN Personaldienstleistungen



Telefón:
00421948201470

Email:
hrabcak2@gmail.com

Webstránka:
http://www.aleman.sk