Medzinárodná spoločnosť hľadá medzi seba Business Controllera, ktorý sa orientuje v dátach a ovláda reporting či tvorbu analýz! Ste to Vy?

Lokalita : Bratislava
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba :

Informácie o ponuke:

Spoločnost - AuJob s.r.o. Práca s dátami, excelom a zmysel pre detail. Ak ste sa našli práve v týchto 3 bodoch, pozícia Business Controllera je Vám šitá na mieru. S nami získate možnosť stať sa súčasťou medzinárodnej a stabilnej spoločnosti, ktorá svoj brand úspešne reprezentuje vo viac ako 25 krajinách sveta.

Požiadavky na zamestnanca:

Čo pre túto pozíciu potrebujete? n• zmysel pre detail- pri práci s dátami, analýzami a reportami sa bez neho nezaobídeten• ľudský a proaktívny prístup pri pravidelnej komunikácii s kolegami z iných krajínn• schopnosť efektívneho time managementu pri výkone svojej prácen• anglický jazyk, ktorý bude súčasťou Vašej každodenného pracovného dňa

Praxi: n1-3 roky vo finančnej oblastinnPožadované vzdelanie: nvysokoškolskénnZameranie štúdia: nekonomické, manažmentnnCudzie jazyky: nAJ - B2/C1nNJ - výhodannOsobnostné predpoklady: nzodpovedný a organizovanýnanalyticky schopnýnkomunikatívne zručnýnodolný voči stresunorientovaný na výsledky

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Vaše skúsenosti sú osobité a špecifické a práve od nich sa odvíja aj finančné ohodnotenie. Preto pristupuje náš klient ako aj my ku každému kandidátovi individuálne.nnPrečo je táto pozícia vhodná práve pre Vás?n• dostanete priestor naplno využiť svoje doterajšie skúsenosti n• využijete možnosť priniesť vlastné nápady či ovplyvniť procesy v rámci reportingun• získate stabilné pôsobenie v rámci medzinárodného pracovného prostrediannAko Business Controller budete zodpovedať za: n• prípravu finančných reportov orientovaných priamo na zákazníkov z pridelenej krajinyn• tvorbu podrobných analýz napríklad ohľadom dodávateľov alebo zákazníckych dátn• prípravu reportov/analýz tak, aby boli správne uchopiteľné aj pre klienta- vizuál, dizajn, prípadne obsah informácií n• vytváranie riešení pre zákazníkov- máte možnosť ovplyvniť samotnú procesy v rámci reportingun• úzku komunikáciu s kolegami v rámci materskej spoločnosti ale aj na strane pridelenej krajiny

Doplňujúce informácie:

Našim klientom je stabilná medzinárodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá poskytovaním služieb. Detaily o spoločnosti Vám priblížime priamo pri prvom telefonickom kontakte, preto neváhajte reagovať a pošlite nám svoje CV.nnZároveň získate množstvo zaujímavých benefitov ako :n• pôsobenie v medzinárodnom prostredín• možnosť kariérneho rastun• školenia a tréningy, zamerané aj na zdokonalenie jazykových zručnostín• čas pre seba vo forme sick days a dovolenky navyšennSpoločnosť svojim zamestnancom ponúka:n• pôsobenie v medzinárodnom prostredí n• možnosť kariérneho rastun• školenia a tréningy, zamerané aj na zdokonalenie jazykových zručnostín• čas pre seba vo forme dovolenky navyšennZaslaním životopisu a iných dokumentov potrebných na splnenie účelu - sprostredkovanie zamestnania, udeľuje uchádzač o zamestnanie spoločnosti AuJob s.r.o., ako prevádzkovateľovi IS Evidencia uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov, súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na účely a za podmienok uvedených v „Informácie poskytované pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby podľa Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení“, ktoré sú tiež dostupné na www.aujob.sk/ochrana-osobnych-udajov.php.
Plat
: Dohodou
Mesto
: Bratislava
Email
: lajgutova@aujob.sk
Telefón
: 421902933115
Web
: www.aujob.sk
Spoločnosť
: AuJob s.r.o.

Podobné pracovné ponuky

Plat: Dohodou
Mesto: Prešov
Hľadám niekoho z Prešova resp. okolia kto sa venuje PC, IT, technike, prípadne aj rádiokomunikácie, telekomunikácie, vysielanie... spoločníka pre vytvorenie firmy - napr. servis PC...
Pridané: 27.07.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Do you speak English or Sprechen Sie Deutsch? Staňte sa Špecialistom podpory zákazníkov a využívajte denne tieto dva jazyky.
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Okres Banská Bystrica
Pracuj ako Technológ v medzinárodnej spoločnosti pôsobiacej v oblasti biochemického priemyslu.
Pridané: 15.05.2024
Plat: 1300 € btt
Mesto: Bratislava
Využite príležitosť a staňte sa súčasťou účtovného oddelenia v stabilnej medzinárodnej spoločnosti. Aktuálne hľadajú do svojho kolektívu novú tvár.
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Banskobystrický kraj
Vaše skúsenosti sú osobité a špecifické a práve od nich sa odvíja aj finančné ohodnotenie. Preto pristupuje náš klient ako aj my ku každému kandidátovi individuálne.nn• Vytváranie a
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Pracujte v medzinárodnej spoločnosti, ktorá si váži jazykárov! Ovládate francúzsky a anglický jazyk? Pošlite CV a buďte súčasťou medzinárodnej spoločnosti.
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Staňte sa Špecialistom logistiky pre úspešnú medzinárodnú automobilovú spoločnosť!
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Práca s faktúrami Vám ide od ruky a ovládate holandský y jazyk? Staňte sa súčasťou úspešnej medzinárodnej spoločnosti a zúročte svoje schopnosti!
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Medzinárodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom havarovaných vozidiel hľadá posilu do IT teamu. Staňte sa Správcom IT Systému!
Pridané: 15.05.2024
Plat: Dohodou
Mesto: Bratislava
Pracujte v medzinárodnej spoločnosti, ktorá si váži jazykárov! Ovládate francúzsky a anglický jazyk? Pošlite CV a buďte súčasťou medzinárodnej spoločnosti.
Pridané: 15.05.2024
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.