Opatrovateľka Holandsko Gennep plat 2170Eur

Lokalita : Gennep
Plat : 2170 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku k 67 - ročnej klientke ktorá býva sama v peknom priestrannom apartmáne v meste Gennep pri nemeckých hraniciach (okolie Nijmegen).
Klientka má chronickú obštrukčnú chorobu pľúc a neustále potrebuje kyslík. Má aj vlastnú morfínovú pumpu, ktorú sama obsluhuje ak je potrebné. Rodina je veľmi nápomocná. Klientka je celkovo slabá, dokáže s pomocou chodítka prejsť pár krokov, napríklad do obývačky alebo na toaletu. Má lepšie a aj horšie dni. Väčšinu času trávi vnútri. Ak ide vonku na dlhšie, používa invalidný vozík. Je to bývala zdravotná sestrička a bola športovo založená. Je veľmi spoločenská a stále sa snaží myslieť pozitívne. Poobede si zvykne oddýchnuť. Občas si rada pozrie obľúbené seriály v TV aj s pohárikom vína.
Rodina klientku podporuje a často navštevuje, opatrovateľka má voľno poobede 4 krát do týždňa. Okrem rodiny navštevuje klientku aj holandská sestra. Opatrovateľka sa stará o klientku, varí (klientka môže jest bez obmedzení) a udržiava domácnosť. V dome sa nachádza aj malý starší psík.
Klientka hľadá opatrovateľku, ktorá rozpráva plynule anglicky, 50-65 rokov, najlepšie nefajčiarku (prípadne fajčenie vonku). Mala by byť empatická, trpezlivá, priateľská spoločenská. Klientka má malého psíka.
Náplň práce:
Pomoc s osobnou hygienou
Asistencia pri chodení, s podávaním liekov
Varenie, upratovanie, nakupovanie
Nástup je 3.8.2022 (ASAP) na 6 týždňov
Plat 70 Eur/deň + 100 Eur príspevok na cestu
Práca na živnosť.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
2170 €
Kontakt
:
Imperial Care
Email
:
information.imperialcare@gmail.com
Telefón
:
0948885325
Webstránka
:
www.imperialcare.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
27. 07. 2022
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.