Nemecko - Elektrikári

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : celé Nemecko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : dohodou

Informácie o ponuke:

Práca vybavená zdarma bez akýchkoľvek poplatkov. Práca na nemeckú pracovnú zmluvu HPP. Umiestnime pracovníkov s ukončeným odborným vzdelaním. Hľadáme záujemcov iba s hovorovou Nemčinou ktorí sa dokážu dohovoriť. Vek nerozhoduje. Rozhodujúca je prax. Ochota byť umiestnený v akejkoľvek časti Nemecka najmä však juh. Nemecká pracovná zmluva na dobu neurčitú, týždenné vyplácanie záloh. Možnosť pracovať nadčasy. Dlhodobá a stabilná práca. Pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom. Platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom. Rodinné prídavky na deti. Podpora od našich partnerov v Nemecku. Nárok na platenú dovolenku. Vlastné auto výhodou ale nie je podmienkou. Výplata je vždy 15. deň v mesiaci, je možné si vypýtať 200 Eur zálohu týždenne. Zamestnávateľ nájde a odporučí ubytovanie v mieste práce ktoré si hradí každý sám. Preto je ku každej odpracovanej hodine príplatok na cestovné a ubytovanie. Každý je ubytovaný sám a cena ubytovania je maximálne do 25 Eur na osobu a noc. Každý si musí doniesť peniaze z domu na prvý týždeň ubytovania, druhý týždeň už dostane zálohu z ktorej si každý platí ďalšie ubytovanie.

Elektrikári a elektroinštalatéri – iba s certifikátom odbornej spôsobilosti. Plat 15 Eur Brutto / hod + 8 Eur Netto príplatok na hodinu. Všeobecné elektroinštalácie inštalácie v domoch a budovách v súlade s nemeckými technickými normami VDE a plánom práce v nových aj starých budovách (rekonštrukcie).

Svoj životopis v nemeckom jazyku s popísanou praxou a foto nám prosím zašlite na e-mailovú adresu: mctour@nextra.sk. Agentúra MC Tour V prípade záujmu, prezvoňte nám na 0903 426 886, 0948 483 776 zavoláme vám späť

Požiadavky na zamestnanca:

prax a hovorová Nemčina
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.