ŠVAJČIARSKO - Gazdinka do domácnosti

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Zurich
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : dohodou

Informácie o ponuke:

Umiestnime gazdinku do Švajč. rodiny, miesto prace Kusnacht, 15km od centra Zurichu. Rodina - dvaja dospely, byva v stredne velkom dome so zahradou. K rodine patri maly psik, rasa Bolonka + 3 dospele deti, ktore uz maju samostatne byvanie. Napln prace je vedenie domacnosti: upratovanie, pranie, zehlenie pradla, 1xdenne prechadzka so psikom. Obcasne nakupy, vyzdvihnutie veci v cistiarni, na poste a pod. Nepozaduje sa varenie. Jednoduhsie prace v zahrade, o zvysok sa stara zahradnik. K pracovnej naplni dalej patri upratovanie v bytoch oboch synov, tj. 1x do tyzdna cca 2hodiny a 1x do tyzdna cca 3hodny. Pracovny cas je 8hodiny, od 9.00 do 17.00. Sobota, nedela volno. Pozadujeme vodicsky preukaz, uchadzacka musi byt aktivna soferka. K dispozicii aj na sukromne ucely bude mat osobny automobil. Vek nie je podmienkou, ale pozicia nie je vhodna pre príliš mladú uchadzacku. Pozadujeme zodpoveny pristup.
Pozadujeme,najlepsie NJ na komunikativnej urovni. Jedna sa o pracu na zmluvu, nie turnusy. Prve tri mesiace, skusobna doba, bude zaujemkyna prihlasena ako navsteva, tj. musi si zaplatit poistenie na Slovensku. Ponukany plat v tomto case je 1200 SFR Brutto + 300 SFR na stravu. Kompletne zariadný byt s kuchynskym kutom, vlastnou kupelkou, satnikom, internetom. K dispozicii je sluzobny mobilny telefon, automobil. Vsetky naklady hradi rodina. Zaujemkyna ma narok na 4 týždne dovolenky. Domov je mozne cestovat min. 4x do roka po dohode. Vianoce, Velka noc volne. Po skusobnej dobe, v pripade spokojnosti moznost zvysenia platu, roznych odmien, prispevku na cestovne a pod.
Pozadovany nastup 9. Marec 2020

Agentúra MC Tour V prípade vážneho záujmu píšte na mctour@nextra.sk prezvoňte nám na 0903 426 886, 0948 483 776 zavoláme vám späť.
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.