Au-pair vo Francuzsku (GRENOBLE) od septembra 2018

Lokalita : Francuzsko - Grenoble
Plat : 500 €
Termín nástupu : 30.08.2018
Pracovná doba : 10-12 mesiacov

Informácie o ponuke:

Mila au-pair,
Sme franuzsko-slovenska rodina, ktora zije v Grenobli, hlavne mesto Francuzskych Alp.
Pre nasich dvoch chlapcov, Mattéa a Marca, hladame starsiu sestru, Slovenku, ktora ma chut zazit jeden spolocny rok v nasej rodine, spoznat francuzsku kulturu a naucit/zlepsit sa vo francuzstine.
Mattéo ma 3 a pol roka, hovori po francuzsky aj po slovensky. 4-krat do tyzdna chodi do skolky, okrem stredy. Matteo je zivy chlapec, zaujima sa o vela veci, rad sa hra so svojim mladsim bratom. Je velmi citlivy a ma rad kontakt s ludmi.
Marco ma jeden rok. Je to velmi usmievave babatko, pozera a spoznava vsetko co sa deje okolo neho. Velmi rad vyhladava spolocnost svojho bratceka ako aj svojich blizkych. Chodi do jasliciek na tri poldna v tyzdni, aby spoznal ine deticky.
Moj manzel, Gregory, je Francuz, povodom talianskej rodiny. Je obchodym riaditelom v ich rodinnej firme. Velmi casto byva na sluzobnych cestach, cez tyzden, ako aj cez niektore vikendy. Pracovne je velmi zaneprazdneny.
Ja som Zuzana. Som Slovenka zijuca vo Francuzsku uz takmer 12 rokov. Moje povolanie je nakupca. Tiez byvam obcas na sluzobnych cestach ale ovela menej ako moj manzel.
Sme velmi otvorena rodina, mame radi medzinarodne prostredie a ludi roznych kultur. Vikend radi stravime prechadzkami s detmi, chodime na trhy, stretavame znamych, ale tiez si radi oddychneme po tyzdni v praci. Raz, 2-krat do mesiaca chodime na vikend na chatu do Alp, velmi blizko Mont-Blancu.

Požiadavky na zamestnanca:

Hladame Slovenku, pretoze si zelame, aby nase deti boli bilingualne vo francuzstine ako aj v slovencine. Chceme, aby nasa au-pair rozpravala na ne po slovensky. Avsak, hlavny jazyk doma ostava fracuzstina, kedze Gregory rozumie iba trochu po slovensky. Potrebovali by sme tak, aby si uz trochu rozpravala po francuzsky, alebo aby si mala aspon zaklady, ale hlavne mas chut sa v jazyku zdokonalit. Su tu rozne moznosti kurzov francuzstiny, na ktore sa da chodit.
V nasej rodine sme privitali uz tri au-pairky. Dodnes sme mali iba velmi dobry vztah s dievcatami.
U nas sa stavas plnohodnotnym clenom rodiny, tak ako my vsetci ostatni. Je pre nas dolezite, aby si sa u nas dobre citila. Sme toho nazoru, ze ked je dievca v pohode, deti su tiez v pohode. Potrebujeme zodpovedne a dynamicke dievca, ktoremu sa da doverovat, pretoze fungujeme na uplnej dovere.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Potrebujeme, aby si sa starala o deti, ked su doma : Marco 3 a pol dna v tyzdni. Matteo v stredu ; ked ma Matteo prazdniny alebo su deti chore. Budeme Ta potrebovat aj v sobotu rano a cez vikend, ked ideme na hory do Alp. Aby si im navarila, hrala sa s nimi, isla s nimi na prechadzky, zaviezla a vyzdvihla Marca z jasliciek, upratala spolu s nimi ich hracky… Potrebujeme od Teba, aby si pripravovala cez tyzden vecere (jednoducha kuchyna). A mensie domace prace : upratat kuchynu a umyt zem po vareni ; vylozit riady z mycky ; vylozit pradlo z pracky; poskladat oblecenie deti a ulozit ho do skrine; starat sa o svoju izbu; chodit na trhy na ovocie a zeleninu. Obcas Ta budeme potrevat aj vecer.

Benefity:

Za Tvoju pracu Ti dame 500? na mesiac ako vreckove a zaplatime Ti cestu k nam. Ubytovanie a stravu mas zabezpecenu rodinou.
Zijeme vo velkom byte v hyper centre mesta, kde je vsetko nablizku. Budes mat vlastnu izbu s balkonom a vyhladom na hory.

Doplňujúce informácie:

Hladame niekoho na 10-12 mesiacov od septembra 2018 s tym, ze sa da chodit domov pocas roka, na Vianoce ako aj pocas niektorych skolskych prazdnin. To sa vzdy dohodneme.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
500 €
Kontakt
:
Zuzana Ussorio
Email
:
zuzana.nagyova@gmail.com
Telefón
:
+33 6 50 80 93 51
Webstránka
:
Krajina
:
Ostatné krajiny
Kraj
:
Kategória
:
Au-pair
Pridané
:
15. 08. 2018
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.