SmartHead Co. s.r.o.

Logo - SmartHead Co. s.r.o. SmartHead je spoločnosť plne odhodlaná presadzovať udržateľnosť v biznise. Každá jedna spoločnosť má potenciál stať sa udržateľnejšou a preto sme tu, aby sme jej poskytli online nástroje potrebné na uľahčenie jej cesty k udržateľnosti.

Našim primárnym produktom je online B2B platforma zameraná na poskytnutie nástrojov, ktoré umožnia firmám prechod k udržateľnosti. SmartHead je tiež o zdieľaní skúseností a inšpirácie v oblasti firemnej udržateľnosti veľkých spoločností a MSP a o sprístupňovaní týchto informácií ich stakeholderom užívateľsky príjemným a transparentným spôsobom.

Profil udržateľnosti vašej spoločnosti na SmartHead vám umožňuje reportovať, sledovať váš progres a interne aj externe komunikovať aktivity v udržateľnosti, všetko na jednom mieste. Vďaka transparentnej komunikácii sa stakeholderi firiem (zamestnanci, zákazníci, biznis partneri, investori, široká verejnosť) môžu lepšie rozhodovať, pre ktorú firmu chcú pracovať, od ktorej firmy chcú nakupovať služby a produkty alebo s ktorou chcú spolupracovať.

Aktuálne ponuky spoločnosti:

Kontakt

Adresa spoločnosti:
SmartHead Co. s.r.o.

Bratislava, Slovensko


Telefón:


Email:
hanka.bencikova@besmarthead.com

Webstránka:
https://www.besmarthead.com/sk/profile/smarthead/1630/about