DOBROVOĽNÍK v Afrike, štúdium a praxe Fighting wit

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Mezinárodní cestovatelská škola přijímá studenty do oboru Fighting with the poor. Denní studium probíhá v Norsku, praxe v Evropě, cestování/investigation a práce na projektu v Africe nebo Indii. Program jedinečně kloubí studium, práci, praxi i cestování do nezapomenutelného zážitku pro všechny, kteří mají zájem se současnou situací ve světě něco udělat a rádi by se podívali do světa na vlastní kůži. Celý program se skládá z 3 měsíců cestování, 3 měsíců přípravy , 6 měsíců práce na jednom z projektů a celkem 12-ti měsíců přípravy, školení před odjezdem na projekt a závěrečné části k získání A-certifikátu.

Projekty sú zamerané na
- odporu zdravotníctva,
- vzdelávania,
- jednoduché stavebníctvo,
- hygienu,
- prevencie voči HIV/AIDS,
- podporu agrokultúry,
- sociálná práca pre deti,
- práca v detských táboroch
- teacher training colleges apod.

Všetko prebieha v anglickom jazyku, pretože sa tu stretávajú dobrovoľníci z rôznych krajín a kútov zeme. Z tohto dôvodu je potrebná aspoň mierně pokročilá angličtina.

Po pol roku plného neuveriteľných ľudských osudov a obetavosti voči druhým, sa absolventi vracajú z Afriky opäť na známe pôsobisko v Nórsku na 6 mesiacov, v rámci ktorých odovzdajú svoje skúsenosti novým absolventom, ktorých čo najzodpovednejšie pripravia na ich nový kus života v Afrike stejně tak ako informuju verejnosť, skládajů záverečné zkůšky a obdŕžajů certifikát.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Muzikova
Email
:
dobrovolnici@drh-norway.org
Telefón
:
Webstránka
:
http://www.drh-norway.weebly.com
Krajina
:
Nórsko
Kraj
:
Kategória
:
Pridané
:
24. 10. 2014
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.