RECRUITER - skúsenosti nepotrebuješ, my ťa všetko naučíme

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Bratislava
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba :

Informácie o ponuke:

Spoločnost - Grafton Recruitment Napísané na základe skutočných udalostí:
Je ráno 8 hodín a ja prichádzam električkou do starého mesta, kde na rušnej Obchodnej ulici zvonia električky a ľudia sa náhlia všetkými smermi. Vchádzam do jednej z historických budov a ako každé ráno riešim dilemu: „počkám na výťah alebo mám dnes ten super zdravý deň a vybehnem na tretie po schodoch?“ Stláčam gombík a čakám na výťah. Vystupujem na treťom poschodí, na recepcii sa už na mňa usmieva Zuzka, zdravím ju a ponáhľam sa do kancelárie. Dva týždne dovolenky a tu sa nič nezmenilo. V kuchynke hučí na plné obrátky kávovar, kolegovci z ostatných divízií si už pripravujú zdravé raňajky. Nevadí, veď poobede si dáme zmrzku. Prichádzam do kancelária a... no jasné, to sa dalo čakať. Môj stôl je celý zabalený do ružového papiera so srdiečkami a na monitore ležia ružové jednorožce. Hm, moje „obľúbené“. Neunikli ani perá, poctivo jednotlivo obalené a ani moja stolička. Neviem, či sa mám smiať alebo plakať, alebo byť v strehu a čakať, že sa so mnou zrúti stolička na zem, keď si na ňu sadnem. V tom prichádzajú do práce aj ostatní kolegovia z tímu, samozrejme s hurónskym smiechom... objímačky, lebo sme sa dlho nevideli, ranná kávička, historky, triedenie preplneného mailboxu a už je to. Už som zase medzi svojimi. Už som so svojou druhou rodinou. Dvojtýždňové odlúčenie treba samozrejme dobehnúť a plánujeme pravidelné pifko po práci.

KONIEC ... ?

Toto nie je koniec, to je naša pracovná realita. A do tohto skutočného príbehu, hľadáme ďalšiu postavičku.

Čo konzultant robí:
  • Hľadáme špecialistov prevažne z oblasti „Engineering“ (logistika, strojárstvo, automatizácia, stavebníctvo, automobilový priemysel,..).
  • Vytvárame kreatívne inzercie, oslovujeme talenty na LinkedIn-e, sociálnych sieťach a pod.
  • Vedieme pracovné pohovory a máme možnosť rozprávať sa s odborníkmi, úžasne zaujímavými osobnosťami, ktoré nás vždy naučia niečo nové.
  • Zabávame sa na našich poznámkach z pohovorov.: "bahne ore vedúceho". Doteraz nevieme, čo tým básnik myslel, ale stal sa z toho pravidelný "šplech" na odľahčenie.
  • Aktívne počúvame nie len našich kandidátov, ale aj klientov (kto je kto ti vysvetlíme neskôr).
  • Poskytujeme kandidátom a klientom poradenstvo, pretože poznáme pracovný trh na Slovensku a už sme si toho „preskákali“.
  • Venujeme sa rôznym marketingovým aktivitám, s ktorými nám pomáha Simonka, naša marketingová odborníčka.
  • Pravidelne absolvujeme najrôznejšie odborné školenia: farebná typológia, komunikačné zručnosti, projektový manažment, Behaviorálna metóda vedenia pohovoru, atď. Vzdelávanie v Graftone nikdy nekončí, stále sa máme čo učiť a stále tú príležitosť dostávame.
  • Ak chceme, máme chuť, máme nápad alebo skúsenosť, tak aj my samy školíme alebo sa venujeme rôznym iným aktivitám. V „Géčku“ sa medze nekladú. Je jedno, koľko máš rokov, koľko máš skúseností. Keď chceš, máš ambície, pýtaš si viac zodpovednosti a príležitostí, dostaneš ich.
  • Na Engineering-u pravidelne absolvujeme návštevy závodov našich klientov. Normálka: reflexná vesta, prilba a ideš tam, kde sa bežný človek nedostane.
  • A môžeme pokračovať donekonečna, pretože v Graftone žiadne dva dni nie sú rovnaké a každý deň prináša niečo nové.

Požiadavky

A koho hľadáme?

Hľadáme KREATÍVCA, ktorý nám pomôže s písaním inzerátov a marketingovými aktivitami. Pri písaní tejto ponuky sme sa riadne zapotili.

Hľadáme NORMÁLNEHO kolegu do nenormálneho tímu:

BAŠA Talent Sourcer: Baška hľadá talenty na LinkedIn a sociálnych sieťach. Zistí aj to, čo sám o sebe nevieš. Baša je bláznivá, nesmie ti chýbať NADHĽAD!
Je jednoznačne jeden z „najnormálnejších“ členov nášho tímu. Prinúti ťa zamyslieť sa nad vlastnou existenciu, vo voľnom čase číta kvantovú fyziku, chová kamerunské ovce a v matematike má jasno: „ak to mám dať na percentá, tak väčšina“.

MAŤKO Senior Recruitment Consultant: Maťko je náš „mekáčový hrdina“, ktorého si obľúbi každý klient, pre jeho profesionálny prístup a charizmu.
Na Fešiho ale zabudnite. Má doma krásnu Denisku a syna Tomáška. Pre intenzívny zážitok, odporúča Maťko pred teambuldingom JEDEN jogurt.

JARKO Senior Recruitment Consultant: Jarko stretáva machrov z rôznych oblastí výroby, ktorým málokto stačí a rozumie im. On si s nimi ale vždy má o čom pokecať.
Jarko je proste Dr. Láska, všetky sú kamarátky a s batohom na chrbte prešiel už celú Európu, Thajsko, Ameriku. Vždy Ti poradí, kde kúpiš najlacnejšiu letenku.

STANKA Asistentka: bez Stanky by sme boli stratení. Je naša „kalendár majsterka“, zorganizuje všetky pohovory, pozná všetky zákutia profesia.sk a bez dobrej angličtiny sa cez Stanku nedostaneš – skončil si kámo! Každý kandidát chce počuť: „your English sounds like a melody!“
Je z Liptova, každý rok absolvuje v priemere 10 svadieb, čo dokazuje aký je zlatúšik. Čo na nej všetci obdivujeme? Vydrží sedieť celý deň vedľa Baši.

VERONIKA Recruitment Conslutant: najväčší Guru na marketingové pozície široko ďaleko. Makač, ktorý sa nikdy nevzdáva a aj keď si zašomre, ale ona tú ihlu v kope sena proste nejako vždy nájde.
Veľa o nej nevieme, za to vieme toho dosť o živote s informatikom (Filip neboj, toto nie je o Tebe) .... ale nie. Veronika nie je módny Guru, ale vie, že tvoje šaty sú z Orsay ulička č. 3, tretí vešiak od vrchu!

IVAN Recruitment Conslutant: je najnovší člen nášho tímu, ale svoju značku recuitera v oblasti logistiky si už vybudoval.
Ivanove najväčšie vášne sú Tami a Írsko. Kde je Ivan teraz? V Írsku? A s kým? S Tami! Ivanko je odborník na potravinovú intoleranciu. Prečo? Pretože má všetky. Preto je veľmi vďačný za náš benefit – Sick Day. Zdá sa Vám, že je tu veľa otáznikov? No lebo to je Ivan – rád kladie otázky. Ak chceš zapadnúť do nášho tímu, nesmie ti chýbať KOMUNIKATÍVNOSŤ a TRPEZLIVOSŤ.

DANKA Team Leader: Tak Danka velí tejto tlupe a trpezlivo odpovedá na všetky Ivanove otázky, schvaľuje dovolenky na všetky Jarkove cesty. Každý deň nám nosí kávičky... tak dobre! Nenosí! Ale mohla by!
V Graftone našla okrem lásky k recruitingu aj svojho tatranského horala a rodina „Henčekovcov“ ovládla Recruiting Business na Slovensku. Prechováva vrúcne city taktiež ku koláčikom z cukrárne tuto pod Graftonom a potom nás núti cvičiť! Cez našu Team Leaderku neprejdeš, pokiaľ ti chýba SEDLIACKY ROZUM a NEPRIJÍMAŠ Feedback. Lebo pamätaj, feedback je DAR!

A ak si sa na tomto všetkom pobavil, tak sa odváž a zareaguj. Veď, my už ťa to všetko naučíme. :)

Benefity

Doplňujúce informácie:

Súhlasím, aby moje osobné údaje boli zaznamenané v databáze spoločnosti Grafton Slovakia s. r. o. (ďalej ako „Spoločnosť“), s úradným sídlom Obchodná 2, 81101 Bratislava, a spracované Spoločnosťou a jej pobočkami (spolu ako „Spoločnosti“) na účely poskytnutia služieb v oblasti náboru zamestnancov ako sú uvedené v zakladacích listinách Spoločnosti v súlade so zákonom “Ochrana osobných údajov č. 122/2013 Z. z.” o ochrane osobných údajov. Potvrdzujem, že moje osobné údaje sú zverejnené dobrovoľne a som oprávnený mať k nim kedykoľvek prístup, meniť ich a dopĺňať. Ďalej súhlasím, že Spoločnosť smie spracovať moje osobné údaje na marketingové a štatistické účely.

Podobné pracovné ponuky

Plat: 1300
Mesto: Nitra
-práca v kancelárii -komunikácia so zákazníkmi a obchodnými partnermi (osobná, e-mailová, telefonická) -práca pri PC (Microsoft Word, Excel) -administratíva a korešpondencia -analýza
Pridané: 27.03.2024
Plat: 1000
Mesto: Zlaté Moravce
- komunikácia so zákazníkmi a obchodnými partnermi (osobná, e-mailová, telefonická) - práca pri PC (Microsoft Word, Excel) - administratíva a korešpondencia - analýza trhu a nás
Pridané: 27.03.2024
Plat: 1300
Mesto: Zlaté Moravce
-práca v kancelárii -komunikácia so zákazníkmi a obchodnými partnermi (osobná, e-mailová, telefonická) -práca pri PC (Microsoft Word, Excel) -administratíva a korešpondencia -analýza
Pridané: 27.03.2024
Plat: 1000
Mesto: Nitra
- komunikácia so zákazníkmi a obchodnými partnermi (osobná, e-mailová, telefonická) - práca pri PC (Microsoft Word, Excel) - administratíva a korešpondencia - analýza trhu a nás
Pridané: 27.03.2024
Plat: 1000
Mesto: Celá SR
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - práca s pridelenými databázami klientov - starostlivosť o existujúcich klientov, klientský servis - analýza potrieb klientov, vytváranie ponúk
Pridané: 25.03.2024
Plat: 6.5 € hod brutto
Mesto: Galanta
Pre nášho klienta hľadáme brigádnika na pozíciu asistent výroby do interných priestorov spoločnosti Tvojou úlohou bude : Administratívna podpora oddelenia výroby Vypracovanie reportov,
Pridané: 24.03.2024
Plat: 5,00
Mesto: Celá SR
Požiadavky na zamestnanca: - práca vhodná prevažne pre ženy,
Pridané: 21.03.2024
Plat: 1600
Mesto: Senica
Hľadáme mladých a šikovných ľudí, ktorým nechýba chuť učiť sa a získavať nové skúsenosti. Výhody: -flexibilný pracovný čas -garantovaný kariérny postup -kompletný zaškolo
Pridané: 19.03.2024
Plat: 8,5
Mesto: Senica
Hľadáme pracovitých ľudí, ktorí doplnia náš zohratý tím pracovníkov. Využi skvelú príležitosť stať sa súčasťou rozrastajúcej sa spoločnosti a nadobudni ďalšie skúsenosti práv
Pridané: 13.03.2024
Plat: 1200
Mesto: Senica
Náš tím je plný možností pre Tvoj osobný a profesionálny rast, radi by sme Ťa privítali ako nového spolupracovníka. Ak chceš istotu a stabilitu vo svojej práci a máš ambície zúčastn
Pridané: 13.03.2024
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.