HĽADÁ SA AU PAIR K JEDEN A DVOJROČNÉMU CHLAPCOVI DO HOLANDSKA

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Sluis
Plat : 705 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Ide o mesto Sluis – malé mesto na juhozápade Holandska pri mori, pri hranici s Belgickom. Veľmi pekné mesto, kam chodí pomerne dosť ľudí a turistov.
Ide tu o starostlivosť o dvoch chlapcov - Samuel a Daniel, ktorí majú 1,5 a 2,5 roka. Starší chodí dva krát týždenne do škôlky.
Pracovná doba je 40 hodín týždenne, zvyšok je voľno! Nie je tu potrebné variť, rodina sa spolu s opatrovateľkou stravuje v hoteli hneď vedľa, ktorý vlastnia. Rodičia sú obaja pracujúci, preto potrebujú dopomoc k deťom. Bývajú v dome, kde má opatrovateľka vlastný pekný apartmán.
Je potrebný anglický alebo nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni, vek od 18 do ideálne 35 rokov. Je potrebné naučiť sa základné holandské slová a frázy ( kvôli deťom ). Netreba skúsenosti ani opatrovateľský kurz, podstatné je, aby mala opatrovateľka rada deti a bola zodpovedná. Na mieste pracuje naša spokojná opatrovateľka. Ide o dobrú rodinu.
Plat: 705 Eur / Mesačne ( plat za celý turnus 2 115 Eur) slovenská živnosť, žiadne poplatky, hradené cestovné, strava a ubytovanie zdarma. Prípadné hodiny naviac sú samozrejme zaplatené extra.
Nástup: ASAP
Turnus: 3 mesiace, následne 10 dní voľno a znova 3 mesiace treba pracovať.
V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na t.č. +421948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.