Brigáda pre študentov v anglických hoteloch

Lokalita : južné a stredné Anglicko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : 40 - 50 hod týždenne

Informácie o ponuke:

Spoločnost - Agentúra TIMEA Začiatkom leta budú obsadzované všetky pozície v hotelierstve, napríklad: umývanie riadu, upratovanie, čašník/čašníčka, kuchár, recepcia, hall porter, nočný recepčný a ďalšie pozície v hoteloch na obdobie ideálne aspoň na 3 mesiace (príp. 2,5 mesiacov).

Na väčšine pozícií je počiatočná mzda na úrovni minimálnej mzdy, t.j. 7,05 Ł/hod (= 8,10 €/hod), ale môže byť aj vyššia v závislosti od predchádzajúcich skúseností a od úrovne jazyka. Pracuje sa minimálne 40 hodín týždenne, ale väčšinou 50 hod. týždenne. Ubytovanie a strava sú poskytované zamestnávateľom za zrážku, ktorá sa pohybuje okolo 30 - 40 Ł/osoba týždenne (platí sa až z výplaty). Bývanie je na mieste, bez dochádzania do práce. Ponuky sú v rámci celého Anglicka, hlavne v oblasti stredu a juhu, ale niekedy aj severne a v Škótsku. Je možné aj umiestnenie dvojíc.

Požiadavky na uchádzačov: predchádzajúce skúsenosti s požadovaným typom práce vítané a zodpovedajúca úroveň angličtiny, napr. umývanie riadu - lepšie základy AJ, obsluha a vyššie pozície - úroveň good až fluent a pod.

Každý študent sa u nás môže zaregistrovať už teraz a dodatočne si určí termín najskoršieho možného vycestovania. Čím dlhšie budete môcť v zahraničí ostať, tým je šanca na Vaše rýchle umiestnenie vyššia.

V prípade záujmu o brigádu nás kontaktujte a pošlite nám svoj životopis v anglickom jazyku. Registračné poplatky nemáme.
Prosím, kontaktujte nás len v prípade vážneho záujmu, t.j. ak môžete vycestovať za prácou do zahraničia.

Každého záujemcu budeme kontaktovať mailom aj telefonicky a dohodneme sa na následnej forme komunikácie - buď si dohodneme osobné stretnutie u nás v agentúre alebo komunikáciu cez Skype, (dokumenty je možné posielať aj e-mailami).
Naša prac. doba: pracovné dni od 10:00 do 17:00 + flexibilná podľa množstva ponúk.

Tel.: 0903 570 688, 0907 278 591 (O2), 054 488 44 30
Skype: agenturatimea
Adresa:
Agentúra TIMEA
Ťačevská 36
085 01 Bardejov

P.S.Ak sa o ponuku zaujímate viacerí, pošlite nám životopisy všetkých uchádzačov.
PROSÍME VÁS, NEODPOVEDAJTE NÁM CEZ TENTO PORTÁL PRACOVNE-PONUKY.EU. ŽIAĽ, JE NEJAKÁ PORUCHA NA SERVERI A NIE VŠETKY E-MAILY NÁM SÚ DORUČENÉ. ŽIVOTOPISY NÁM POSIELAJTE V SAMOSTATNOM E-MAILI NA ADRESU agentura.timea1@gmail.com

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Peter Sokol
Email
:
agentura.timea@stonline.sk
Telefón
:
0903570688
Webstránka
:
www.agenturatimea.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Pomocné práce
Pridané
:
09. 06. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.