DÁNSKO - Lekári

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

V spolupráci s našim dánskym partnerom aktuálne hľadáme lekárov pre súkromné ale aj štátne ambulancie, kliniky a nemocnice. Ide o dlhodobé kontrakty, a pri väčšine z nich hľadáme uchádzačov, ktorí majú záujem presťahovať sa a pôsobiť v Dánsku pravdepodobne na trvalo. Preto poskytujeme komplexný balík služieb, kde pomáhame aj rodinným príslušníkom s relokáciou. Pracovná doba v Dánsku je cca 37 – 40 hodín týždenne. Zoznam aktuálne obsadzovaných pozícií je nižšie v tomto dokumente – popisy jednotlivých miest a pracovísk sú uchádzačom zasielané následne po upresnení ich špecializácie.

Požiadavky na zamestnanca:

- je potrebné mať minimálne 5 rokov praxe na danej pozícíí + požiadať s pomocou zamestnávateľa o akreditáciu v Dánsku.
- anglický jazyk na dobrej úrovni
- je potrebné absolvovať kurz dánskeho jazyka, ktorý prebieha v Budapešti je zabezpečený a hradený dánskym partnerom

Doplňujúce informácie:

Jazykový kurz:
Dánska spoločnosť a pacienti očakávajú, že s ními lekári budú komunikovať v dánskom jazyku a že budete rozumieť ich kultúre ako aj zdravotníckemu a sociálnemu systému v ich krajine. S našim partnerom preto kladieme vysoký dôraz na tento aspekt.

Preto Vás pred nástupom do zamestnania žiadame aby ste sa zúčastnili intenzívneho jazykového kurzu v našich priestoroch v Budapešti.
Počas celej doby tréningu budete dostávať finančnú kompenzáciu aby sme sa ubezpečili, že vaše každodenné potreby sú zabezpečené a že sa môžete plne sústrediť na tréning bez toho aby ste sa museli strachovať o platenie vašich šekov. Pre lekárov, ktorí bývajú ďaleko od Budapešti tiež zabezpečujeme ubytovanie v Budapešti blízko pri pri školiacich priestoroch bez ďalších výdavkov.

Tréning trvá šesť mesiacov. Trvanie môže byť skrátené alebo predĺžené podľa požiadaviek pre budúcu pracovnú pozíciu a podľa úrovne získanej kandidátom počas tréningového obdobia.

Sme si vedomí toho, že rodina je základom k úspechu pri tréningovom a integračnom procese. Preto poskytujeme bezplatnýbučebný materiál pre kandidátovu rodinu. Pre rodinu to nie je to plný jazykový program, ale základný úvodný kurz do dánskeho jazyka.

Akonáhle rodina pricestuje do Dánska, každý kto už bude mať dánske číslo sociálneho zabezpečenia (i.e. CPR number) bude mať príležitosť dostať 3 ročný jazykový kurz bezplatných dánskych leksií od dánskeho štátu.

Ućenie dánčiny bude postavené na dánskom jazykovom kurze. Z toho dôvodu sa snažíme kurzy robiť tak stimulačne a tak interaktívne ako je to možné: k základným študijným materiálom a písomným cvičeniam taktiež pridávame prípadové štúdie z reálneho života, audio a video ukážky, real life jazykový tréning a pod.

The real-life language training sa uskutočňuje hlavne na spoločenských udalostiach organizovaných našim partnerom, na ktorých kandidáti majú množstvo príležitostí precvičovať si ich dánske jazykové schopnosti v spoločnosti dánsky hovoriacich ľudí.

Čo všetko Vám ponúkame:
-Dlhodobý trvalý kontrakt regulovaný Dánskymi kolektívnymi zmluvami
-Minimálna ročná mzda: 94.000 Euro (vrátane benefitov)
-37 hodinový pracovný týždeň
-6 týždňov platenej dovolenky
-Bezplatný intenzívny jazykový kurz a Dánsky Zdravotnícky Jazykový program s asistenciou, a bezplatným ubytovaním v Budapešti pred nástupom do zamestnania a príspevkom 800€/mesačne príspevkom 70€ na každé dieťa a starostlivosť o deti.
-Krátky výlet do Dánska pred začiatkom jazykového kurzu, kde budete mať príležitosť navštíviť Vaše budúce pracovisko a miesto kde budete žiť.
-Informácie o kultúre v Dánsku pred príchodom
-Jazykové kurzy pre Vášho partnera a deti
-Partnerský integračný program s osobným konzultantom
-Asistencia s ubytovaním v Dánsku
-Asistencia s administratívnym procesom pri sťahovaní do Dánska
-Asistencia pre partnera pri hľadaní zamestnania a integrácii v Dánsku
-Poradenstvo ohľadom umiestnenia deti do škôl a starostlivosť o nich
-Kontakty na sieť už umiestnených lekárov v Dánsku
-Informácie o dánskych daňových pravidlách
-Hotline Služby pre riešenie urgentných problémov
-Extra lekcie dánčiny po príchode do Dánska
-Vedenie, pravidelné prehodnocovanie a asistencia v integračnom procese

V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu nám prosím zašlite Váš životopis v anglickom jazyku spolu s motivačným listom, preloženým dokladom o najvyššom vzdelaní v anglickom jazyku na adresu info@inboxagency.sk pričom do predmetu mailu napíšte LEKÁR + VAŠA ŠPECIALIZÁCIA + Dánsko. Prípadne nás kontaktujte na 0908 63 44 71.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Ing. Róbert Jopek
Email
:
info@inboxagency.sk
Telefón
:
0908 634 471
Webstránka
:
Krajina
:
Ostatné krajiny
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
15. 05. 2017
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.