UK - Kontrolór parkovacích lístkov

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Londýn, okolie M25, St. Albans, Welwyn, Veľká Británia
Plat : 8,12 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Hľadáme ľudí na parkoviská, ktorých úlohou je kontrola zaplatenia parkovného, vystavovanie pokút, komunikácia s vodičmi, organizácia odťahovej služby. Je potrebné byť ochotný pracovať vonku za každého počasia a prejsť za smenu aj 10 km. Je nutné sa dohovoriť AJ. Pracuje sa 42,5 hod. týždenne na smeny od 8:00 - 22:00. Flexibilita je nevyhnutná.

Požiadavky na zamestnanca:

- je potrebné byť schopný komunikovať so zákazníkmi aj za zložitejších situácií
- je dobré mať skúsenosti v službách so zákazníkmi
- dobrá úroveň anglického jazyka
- byť ochotný pracovať vonku za každého počasia
- byť ochotný prejsť aj 10 km počas smeny
- ochota dlhodobo pracovať v zahraničí

Doplňujúce informácie:

Druh pomeru a dĺžka kontraktu: plný úväzok minimálne na 6 mesiacov – ukotvené zmluvne. V prípade, ak by kandidát odišiel skôr, strhávajú s mu z výplaty všetky náklady zamestnávateľa keďže zamestnávateľ hradí školenie, ubytovanie počas školenia, uniformu a vybavenie pochôdzkára.

Ponúkaný plat: od 8,12 GBP/hod. Brutto + bonusy do výšky 180 GBP na mesiac

Iné výhody:
- Pomoc pri hľadaní ubytovania
- Práca na anglickú pracovnú zmluvu
- Dlhodobý kontrakt
- Vyzdvihnutie na letisku
- 20 dní dovolenka + sviatky
- Uniforma poskytovaná zdarma

Informácie o výberovom konaní: Po zaradení do výberového procesu je potrebné sa zaregistrovať na stránke zamestnávateľa /stránka Vám bude poslaná ak vyhovujete všetkým požiadavkam/, následne Vám bude zaslaný osobnostný test.
Po jeho úspešnom absolvovaní Vám bude zaslaný psychologický test a po jeho úspešnom zvládnutí bude skype/telefonický pohovor priamo so zamestnávateľom.
Na základe toho dostanete vyrozumenie či ste akceptovaný a kedy začína najbližšie školenie /školenia bývajú každé 2 týždne a trvajú 1 týždeň. Pre prijatie do zamestnania je potrebné úspešne zvládnuť školenie. Zatiaľ za 11 rokov sa to nepodarilo len 3 účastníkom a aj to takým, ktorí sa tomu nevenovali.
Počas školenia je ubytovanie hradené zamestnávateľom a taktiež je Vám pridelený človek, ktorý Vám pomôže nájsť ubytovanie.



Uchádzač si hradí tieto náklady: letenku do Londýna, nájom za trvalé ubytovanie a jedlo a pitie. Z tohto dôvodu je potrebné mať na začiatok okolo 600 GBP. Depozit za ubytovanie hradí zamestnávateľ a je Vám strhávané z výplaty postupne po 100 GBP.

Vyzdvihnutie z letiska, školenie, cestovné na školenie v prípade potreby, hotel a uniforma sú hradené zamestnávateľom. Na oplátku zamestnávateľ požaduje ako súčasť ich zmluvy, že uchádzač zostane zamestnaný po dobu minimálne 8 mesiacov. V prípade, že žiadateľ sa rozhodne opustiť prácu do 8 mesiacov, zamestnávateľ odpočíta náklady na školenia, ubytovanie v hoteli, depozit za trvalé ubytovanie a uniformu z Vašej poslednej mzdy.

V prípade záujmu o túto pozíciu nám prosím zašlite CV v anglickom jazyku spolu s Vašou fotografiou emailom na info@inboxagency.sk alebo volajte +421 908 63 44 71
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.