Balenie (bez angličtiny) HOLANDSKO, odchod: ihneď

Lokalita : mesto Scherpenzeel
Plat : 900 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Pre holandského zamestnávateľa dopĺňame tím pracovníkov v Holandsku. Hľadáme flexibilných mužov, ženy aj páry, ktorí budú vykonávať jednoduché pomocné práce na baliacej linke v Holandsku. Nemusíte mať žiadne skúsenosti. Vodičský preukaz sk. B výhodou (nie však podmienkou).
PRÁCA na holandskú pracovnú zmluvu. Pozícia vhodná pre ženy, mužov aj páry do 21 rokov. Anglický jazyk výhodou, nie však podmienkou. Priamo na pracovisku slovenský koordinátor. Vodičský preukaz sk. B výhodou, nie však podmienkou. Dlhodobá práca.

Odchod možný: ihneď
Náplňou práce je balenie mäsa, etiketovanie, kontrola výrobkov, triedenie, práca na expedícii, chystanie tovaru podľa objednávok a pod. (nepracujete s nožom ani nevytrhávate rebrá ako ponúkajú iné agentúry, hoci to v ich inzercii nenájdete)
Nepotrebujete žiadne skúsenosti, zamestnávateľ Vás zaučí priamo na pracovisku. Na pracovisku pracujú dievčatá aj chalani zo Slovenska. Mladý kolektív. Veľa spokojných zamestnancov zo Slovenska. Priamo na pracovisku slovenský koordinátor.

Sme JEDINÁ agentúra na Slovensku ktorá spolupracuje s týmto holandským zamestnávateľom. Na pracovisku máte k dispozícii slovenského koordinátora.
Veľa spokojných zamestnancov. Pracujete pre holandského zamestnávateľa na holandskú pracovnú zmluvu. OVERENÝ ZAMESTNÁVATEĽ.

NAŠA AGENTÚRA EUROPERSONNEL NESPOLUPRACUJE SO ŽIADNOU AGENTÚROU/SPOLOČNOSŤOU KTORÁ MÁ SPOPLATNENÉ TELEFÓNNE ČÍSLA ANI SO ŽIADNOU AGENTÚROU KTORÁ VYBERÁ REGISTRAČNÉ POPLATKY !!!

Mzda je rozdelená podľa veku pracovníka a je vyplácaná pravidelne každý týždeň.

Pracovníci do 20 rokov:
7,21 Eur brutto/hod. + príplatok 8,83% holiday money + príplatok 10,39% reservation money

21 rokov: 8,15 Eur brutto/hod.+ príplatok 8,83% holiday money + príplatok 10,39% reservation money

22 rokov: 9,55 Eur brutto/hod. + príplatok 8,83% holiday money + príplatok 10,39% reservation money
23 rokov a viac:
9,84 Eur brutto/hod. + príplatok 8,83% holiday money + príplatok 10,39% reservation money

Máte nárok na 4 týždne platenej dovolenky ročne + možnosť požiadať o vrátenie daní z Holandska. Príplatky za prácu v poobedňajších a večerných hodinách, príplatky za prácu nadčas.
Mzda je vyplácaná týždenne na bankový účet. Prvá výplata je v treťom týždni a potom pravidelne každý týždeň. Výplata je vyplácaná pravidelne a bez akéhokoľvek meškania. Možnosť výplaty na slovenský alebo holandský účet. (podľa Vášho výberu)

Ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom. Kamaráti, kamarátky a páry môžu bývať spoločne. Poplatok za ubytovanie je 87 EUR týždenne a je strhávaný zo mzdy pracovníka. Pracovníci bývajú max. dvaja na jednej izbe. Nehradíte vopred žiadne poplatky za ubytovanie ani žiadne depozity. Na ubytovaní je plne vybavená kuchynka na varenie.

Ešte pred Vašim vycestovaním do zahraničia obdržíte akceptačný list, kde budete mať potvrdený nástup do zamestnania a všetky pracovné podmienky priamo od holandského zamestnávateľa. Tento dokument spolu s dohodou o sprostredkovaní zamestnania sa podpisuje pred vycestovaním.

V prípade záujmu je nutné zaslať emailom životopis + fotografiu a Váš termín možného vycestovania upresnite telefonicky.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
900 €
Kontakt
:
Europersonnel
Email
:
info@europersonnel.sk
Telefón
:
0917721626
Webstránka
:
www.europersonnel.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Skladník, balič
Pridané
:
15. 08. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.