Holandsko - práca bez znalosti jazyka

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Pre holandského zamestnávateľa dopĺňame tím pracovníkov a pracovníčiek v Holandsku. Hľadáme flexibilných mužov a ženy, (aj páry)  ktorí budú vykonávať jednoduché pomocné práce na baliacej linke v mäsozávode v Holandsku. 
Náplňou práce je balenie, etiketovanie, kontrola výrobkov, triedenie a pod. (nepracujete s nožom) 
(pozícia vhodnejšia pre pracovníkov/pracovníčky  do 21 rokov)  Nepotrebujete žiadne skúsenosti, zamestnávateľ Vás zaučí priamo na pracovisku. Na pracovisku pracujú dievčatá aj chalani zo Slovenska. Mladý kolektív. Mzda je rozdelená podľa veku klienta.V Holandsku máte k dispozícii slovenského koordinátora. Organizujeme cestovanie zo Slovenska do Holandska priamo k zamestnávateľovi. (nikde nemusíte prestupovať, dopravná spoločnosť Vás zaviezie priamo na adresu zamestnávateľa) Cena cestovného lístka 120 Eur vrátane batožiny. V prípade záujmu môžete cestovať aj individuálne. Sme jediná agentúra na Slovensku, ktorá spolupracuje s týmto holandským zamestnávateľom. Bližšie informácie poskytneme mailom.

Pre holandského zamestnávateľa južná časť Amsterdamu hľadáme pracovníkov, pracovníčky alebo páry, ktorých náplňou práce bude starostlivosť o kvety (Tulipány).
Náplň práce: 
Vysádzanie, strihanie, orezávanie, triedenie, balenie, príprava kvetov na expedíciu. Tulipány sa pestujú na stoloch, nemusíte sa ku nim zohýbať. Znalosť anglického jazyka nie je  nutná. Na pracovisku máte k dispozícii slovenskú koordinátorku.
- pracovná pozícia vhodnejšia pre ženy, mužov alebo páry do 22 rokov
- vzťah ku kvetom a akceptovať charakter práce v poľnohospodárstve
- zodpovednosť a motivácia
Organizujeme spoločné odchody zo Slovenska do Holandska. Možnosť využiť cestovanie minibusom zo Slovenska priamo na adresu v Holandsku. (nikde neprestupujete)
5 Eur v čistom za odpracovanú hodinu.
(pracuje sa 8 - 10 hodín denne, 5-6 dní v týždni, podľa požiadaviek zamestnávateľa)
Mzda je vyplácaná týždenne na bankový účet zamestnanca. Mzda môže byť vyplácaná na slovenský alebo holandský bankový účet, podľa Vášho výberu. 5 Eur v čistom za odpracovanú hodinu. (pracuje sa 8 - 10 hodín denne, 5-6 dní v týždni, podľa požiadaviek zamestnávateľa)
Stravu si klienti zabezpečuje sám.
Zamestnávateľ zabezpečuje ubytovanie ZDARMA. Platíte si iba energie.
Bývate na ubytovaní, ktoré je vzdialené cca 20 km od práce. Zamestnávateľ Vám zabezpečuje cestovanie do práce a späť ZDARMA. Max. 2-3 pracovníci na izbe. Kamarátky a páry budú ubytovaní spoločne. Niektorí zamestnanci sú ubytovaní aj v blízkosti sklenníkov.
Ešte pred Vaším vycestovaním do zahraničia obdržíte akceptačný list, kde budete mať potvrdený nástup do zamestnania a všetky pracovné podmienky priamo od holandského zamestnávateľa. Tento dokument spolu s dohodou o sprostredkovaní zamestnania sa podpisuje pred vycestovaním.  

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Personela s r.o.
Email
:
personela@centrum.sk
Telefón
:
0911364144
Webstránka
:
personela.sk
Krajina
:
Kraj
:
Pridané
:
13. 04. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.