Opatrovateľka Holandsko pre malé dievčatko 83 Eur/deň 100

Lokalita : Huizen
Plat : 83 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku ku 9-ročnému dievčatku, ktoré býva v peknom priestrannom dome v mestečku Huizen (30 min od Amsterdamu).
Dievčatko má detskú mozgovú obrnu od narodenia. Na pohľad to na nej nie je vidieť. Býva s rodičmi a mladšou sestrou. Má slabé svaly, asi ako 5 mesačné dieťa. To znamená, že opatrovateľka každé ráno pomáha, pri osobnej hygienie, jedení, obliekaní. Potom je dievčatko v škole každý deň od 8:30 do 14:00. Vtedy má opatrovateľka čas pre seba Opatrovateľka sa stará o dievčatko aj počas dňa, a večer. Nevie samostatne stáť, ruky veľmi nevie používať, rodičia sa s ňou snažia cvičiť. Chodieva spať okolo 21:00. V noci je potrebné ju otočiť 1-2 krát, občas máva zlé sny. Ak potrebuje sama zavolá opatrovateľku. Je to mile dievčatko, rada sa rozpráva. Ide čisto o starostlivosť o dievčatko. Veľmi pomáha aj mama, a do domácnosti chodia aj holandské opatrovateľky. Keď rodina spolu večeria a chce tráviť čas, opatrovateľka im nechá svoj priestor. Opatrovateľka má celé 2 dni v týždni voľno. V dome je zdvihák. Rodina má 2 psy, jeden veľký a jeden malý, netreba sa o ne starať. Opatrovateľka má svoju izbu aj kúpeľňu.
Rodina hľadá opatrovateľku, ktorá rozpráva plynule anglicky, 20-45 rokov, najlepšie nefajčiarku (prípadne fajčenie vonku). Musí byť aktívna šoférka (automat). Mala by byť milá, empatická a komunikatívna, vedieť sa prispôsobiť novým situáciám, formulár A1
Náplň práce:
Pomoc s hygienou (sprchovnaie, obliekanie, kŕmenie, výmena plienok) a bežnými dennými činnosťami
Polohovanie v noci 1-2 x
Transfer pomocou zdviháku
Šoférovanie, vozenie do/z školy ak je potrebné
Nakupovanie podľa potreby
Nástup je 17.11.2023 na 6 týždňov
Plat 83 Eur/deň + 100 Eur príspevok na cestu Práca na živnosť.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
83 €
Kontakt
:
Imperial Care
Email
:
information.imperialcare@gmail.com
Telefón
:
0948885325
Webstránka
:
www.imperialcare.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
11. 01. 2023
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.