Opatrovateľka Holandsko

Lokalita : Oegstgeest
Plat : 2000 €
Termín nástupu : 06.11.2022

Informácie o ponuke:

Popis klienta: klient má 103 rokov, je milej a priateľskej povahy . Žije sám v rodinnom dobe obklopenou záhradou. Na svoj vek je stále dosť samostatný, občas býva zábudlivý, treba mu pripomínať denné činnost a podporovať ho . Je potrebné mu pomáhať s hygienou, obliekaním, pri vstávaní z postele niekedy za použitia hoistu. Nosí inkontinentné materiály na noc aj deň aj keď počas dňa stále používca toaletu . Chodí za pomoci paličky a v horšie dni používa vozík . Lieky berie sám. Pán má 2 dcéry a vnúčatá, ktoré ho navštevujú Jedna z dcér chodí každý deň na večeru .V pondelok a utorok v dome aj prespáva . Dcéry robia nákupy. Sú veľmi nápomocné, často berú klienta na prechádzku.Opatrovateľka má voľno v utorok celý deň a v stredu do 14:00 hod kedy ku klientovi chodí holandská opatrovateľka . Pán má v dome mačku.

Požiadavky na zamestnanca:

žena, 30-60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, francúzsky jazyk výhodou, nevyžaduje sa vodičský preukaz, nefajčiar/ka, skúsenosti s opatrovaním klientov po porážke,skúsenosti s hoist, starostlivá, milá, trpezlivá

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

pomoc s osobnou hygienou (sprchovanie, umývanie, krémovanie, umývanie zubov), s obliekaním, transfer z postele/na vozík, výmena plienok, podávanie liekov, pomoc s obliekaním/vyzliekaním. varenie, servírovanie jedla, upratovanie, pranie, žehlenie, kŕmenie mačky.

Benefity:

HOLANDSKO - Oegstgeest (1 hod vlakom od Amsterdamu)
Nástup: 6.12.2022
Plat: 2000 Eur/mesiac
Turnus: 2 mesiace
Bonus na cestu 100 Eur
Bonus za sviatky (Vianoce) 150 Eur
Spôsob spolupráce: na živnosť
Sprostredkovanie: bez poplatkov
Ubytovanie a strava: ZADARMO

Základné informácie o ponuke

Plat
:
2000 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
lucia.bestjob.nl@gmail.com
Telefón
:
0948 327 005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
07. 11. 2022
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.