Opatrovanie Holandsko Woerden IHNED

Lokalita : Woerden
Plat : 2108 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľku k 83 - ročnej klientke, ktorá býva sama v peknom priestrannom dome so záhradou v meste Woerden.(okolie Utrecht).
Klientka býva v dome s veľkou záhradou, v dome je podkrovie, ktoré je pre opatrovateľku. Má 3 deti, ktoré žijú v zahraničí. Po covid očkovaní, klientke ostali negatívne následky. Jej mobilita je veľmi slabá, chodí pomocou chodítka, ale treba jej asistovať pri chôdzi. Navštevuje ju aj fyzioterapeut. Má slabú pravá ruku. Občas (raz za 3 mesiace) máva stav podobný epileptickému záchvatu, ale nie je to priamo epilepsia. Trvá krátko a po pár minútach je opäť v poriadku. Tento stav je pod kontrolou. Mentálne je v poriadku, je veľmi otvorená rôznym jazykom a kultúram. Klientka potrebuje pomáhať pri chôdzi aj s dennými činnosťami. Rada bude asistovať aj pri varení, miluje svoju záhradu a rada tam trávi čas. Poobede si rada zdriemne. Obchody sú blízko, rada pôjde s opatrovateľkou na nákup. Na von používa vozík. Raz do týždňa chodí do domu upratovacia služba.
Klientka hľadá opatrovateľku, ktorá rozpráva plynule anglicky, 50-65 rokov, najlepšie nefajčiarku (prípadne fajčenie vonku). Mala by byť empatická, trpezlivá, priateľská spoločenská. Mala by mať vzťah k záhrade, rada variť.
Náplň práce:
Pomoc s osobnou hygienou a dennými činnosťami
Asistencia pri chodení, s podávaním liekov
Varenie, upratovanie, nakupovanie, pomoc v záhrade
Nástup je 1.9.2022 (IHNEĎ) na 6 týždňov
Plat 68 Eur/deň + 100 Eur príspevok na cestu
Práca na živnosť

Základné informácie o ponuke

Plat
:
2108 €
Kontakt
:
Imperial Care
Email
:
information.imperialcare@gmail.com
Telefón
:
0948885325
Webstránka
:
www.imperialcare.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
29. 08. 2022
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.