Opatrovateľka- Wassenar

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Holandsko
Plat : 2000 €
Termín nástupu : 15.09.2022

Informácie o ponuke:

Holandsko - Wassenaar (Haag)
Nástup: 15.09.2022
Plat: 2000€ /netto/mesiac
Turnus: 2 mesiace
BONUS: 100 EUR / turnus
Spôsob spolupráce: na živnosť
Sprostredkovanie: bez poplatkov
Ubytovanie a strava: ZADARMO

Požiadavky na zamestnanca:

Žena, 25 - 40 rokov, anglický jazyk, nefajčiarka, vodičský preukaz netreba, priateľská, aktívna, nezávislá, starostlivá. Mala by vedieť bicyklovať.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Popis klienta:
Muž, 86 rokov, po opakovanej porážke má problémy so zrakom a takisto problémy s pohyblivosťou. Má obmedzenú pohyblivosť v pravej nohe a ruke , hrozí mu riziko pádu. Pohybuje sa pomocou chodítka a v dome je takisto výťah . Pán chodí na toaletu Stará sa o neho jeho manželka, ktorá potrebuje trochu pomôcť. Majú tri deti . Bývajú v dome obklopenom zeleňou, neďaleko pláže. Majú veľmi radi svoju záhradu o ktorú sa pravidelne starajú. Manželia robia všetko spolu, majú pravidelný denný režim. Stravujú sa veľmi zdravo, sú nefajčiari, takmer nepijú alkohol a pravidelne ráno cvičia. Klient rád trávi čas vonku na slnku alebo na krátkych prechádzkach. Rád diskutuje o politike a ekonomike.





Náplň práce:
Pomoc pri vstávaní / líhaní, sprchovaní, toalete, obliekaní / vyzliekaní. Pomoc pri užívaní liekov a sadaní na schodolez. Domáce práce (upratovanie, pranie, umývanie riadu, varenie, vysávanie, nakupovanie). Spoločnosť pre klienta, prechádzky s klientom.

Benefity:

Ubytovanie: dvojpodlažný rodinný dom

Samostatná izba: izba opatrovateľky je priestranná na 2. poschodí domu (pán a pani sú na prvom poschodí),vrátane umývadla s teplou a studenou vodou, postele, písacieho stola, skrinky na oblečenie a dostatkom miesta na knihy a iné drobnosti. K dispozícii je samostatná kúpeľňa s WC a sprcha.
Internet: áno - WI-FI

Doplňujúce informácie:

Voľno: každý deň 5 hodín voľna + jeden deň v týždni voľno 8 hodín
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.