Opatrovateľ -Amsterdam

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Amsterdam
Plat : 2100 €
Termín nástupu : 30.07.2022

Informácie o ponuke:

Holandsko-Amsterdam-OVERENÁ KLIENTKA !!!
Nástup: 30.7.2022
Plat: 2100 € /mesiac
Bonus : 100 € za dvojmesačný turnus /150€ trojmesačný turnus
Turnus: 2 mesiace
Spôsob spolupráce: na živnosť
Sprostredkovanie: bez poplatkov
Ubytovanie a strava: ZADARMO

Požiadavky na zamestnanca:

Muž od 25 – 60 rokov, Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiar, skúsenosti s opatrovaním, skúsenosti s Parkinsonovou chorobou, trpezlivý , priateľský ,varenie.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Popis klienta:

žena, 75 rokov (158 cm, 70 kg) žije sama v byte priamo v centre Amsterdamu v peknej zelenej štvrti. V blízskosti žije syn s rodinou , ktorý pravidelne matku navštevuje .Takisto sa stará o nákupy . Klientka ma Parkinsonovu chorobu, preto ma zníženú mobilitu. Avšak pani vie chodiť s pomocou choditka. Máva bolesti a hrozí riziko pádu. Na von sa používa vozík. Klientka však preferuje byť doma, alebo oddychovať na balkóne, a chodí von len v prípade pekného počasia. Pani treba pomáhať s osobnou hygienou, obliekaním, sprevádzať na prechádzky. Klientka chce dobre vyzerať, rada býva upravená, milovala varenie, ale žial zdravotný stav jej to už nedovoluje. Občas je potrebná pomoc aj v noci na WC, kvôli Wc sa budí raz za noc, no 2-3 krát v noci sa budí, má nočné mory, je potrebné ju ukľudniť. Opatrovateľka má voľno: utorok 10:30-18:30 druhý deň 10:30-18:30- deň je pohyblivý. Pani vstáva o 8, berie tabletky, sprchuje alebo umýva sa (ráno býva menej pohyblivá, preto to trvá aj pol hodinu), treba pani pomáhať, pridržať ju, dvíhať, obliecť kompresné pančuchy. Raňajky okolo 10-11h, čistenie zubov, česanie vlasov. Obed okolo 13:00, lieky, potom cvičenie, prechádzka. Poobedný odpočinok medzi 14-16h, ak nie sú návštevy. Večera okolo 17:00, 18-23:00 TV

Doplňujúce informácie:

Náplň práce:
Pomoc s hygienou (výmena inkontinentných materiálov, osobná hygiena, umývanie…), spoločnosť a sprevádzanie, prechádzky, varenie, upratovanie, denné aktivity, podávanie liekov, jednoduché domáce práce: varenie, upratovanie, pranie, žehlenie nakupovanie.

Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.