Holandsko Opatrovanie pár k manželskému páru

Lokalita : Apeldoorn
Plat : 2208 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme tím 2 opatrovateliek k manželskému páru v dedinke Emst pri meste Apeldoorn.
Manželský pár žije v domove dôchodcov, ktorý sa nachádza priamo na pozemku ich dcéry, kde býva so svojou rodinou. Manželia hľadajú 2 opatrovateľky, ktoré budú spolupracovať. Môže byť anglicky aj nemecky hovoriaca opatrovateľka.
ŽENA: 165 cm a 80 kg. Klientka má dedičné ochorenie Hailey Hailey (kožné problémy a rany) , artrózu a vysoký krvný tlak. Je vegetariánka. Dokáže prejsť sama pár krokov pomocou rolátora, treba ju však v tom podporovať a dávať pozor, aby nespadla. Klientka rada chodí aj na prechádzky vonku, rada skladá puzzle, scrabble, maľuje. Poobede si zvykne pospať 2 hodinky. Klientka je inkontinentná, treba meniť inkontinentné materiály, kontrolovať a ošetrovať aj kožné rany. Je potrebné jej pomáhať s osobnou hygienou. V noci klientka potrebuje zvyčajne ísť na toaletu, je potrebné ju sprevádzať. K dispozícii je baby monitor.
MUŽ:185 cm a 75 kg. Klient má Parkinsona a Demenciu a veľmi ťažko sa pohybuje. Utrpel už niekoľkokrát zlomeninu bedrového kĺbu. Preto je potrebné ho mať pod dohľadom, aby znova nepadol.
Manželia poobede mávajú oddych, manžel sedí na stoličke, manželka si ide ľahnúť do postele. Rodina si želá, aby opatrovateľky pracovali spoločne ako tím, dodržiavali denný/nočný rytmus, aby manželov rozptýlili rôznymi aktivitami, napríklad, puzzle a rôzne hry, pobyt vonku v záhrade. Mali by mať skúsenosti s Demenciou/Parkinsonom, aspoň jedna z nich s imobilnými klientami. Mali by byť nefajčiarky, anglicky alebo nemecky hovoriace.
Lokalita je vidiecka a pokojná. Na bicykli sa dá ísť do centra, kde nájdete obchody. Manželia sú vegetariáni, pán má alergiu na laktózu.
O nákupy sa stará dcéra.
Nástup 1.9.2022
Turnus 6 týždňov
Plat 68 Eur/deň + 100 Eur bonus / 1 opatrovateľka
Práca na živnosť.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
2208 €
Kontakt
:
Imperial Care
Email
:
information.imperialcare@gmail.com
Telefón
:
0948885325
Webstránka
:
www.imperialcare.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
19. 08. 2022
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.