OPATROVANIE HOLANDSKO pre par

Lokalita : Wassenaar
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Holandsko
Mesto: Wassenaar Haag)
Nástup: 3.8.2021
Práca pre pár/2 opatrovateľky
Plat: 1900 Eur/mesiac/každá opatrovateľka
Bonus 100 Eur
Turnus: 2 mesiace
Požiadavky na opatrovateľku: Žena/muž, 30 – 60 rokov, anglický jazyk, nefajčiarka, vodičský preukaz je potrebný, k dispozícii auto aj bicykel, skúsenosti s Alzheimerom a demenciou, empatická, trpezlivá, starostlivá.
Popis klientov:
MUŽ: muž, 83 rokov, Alzheimer, potrebuje pomoc so štruktúrou dňa a dennými aktivitami. Klient potrebuje pozitívnu motiváciu k aktivitám. Je relatívne sebestačný. Klient má problém že mu zvoní v ušiach, preto je potrebné keď odpočíva, aby bol v byte kľud a ticho. Má veľmi dobrý vzťah so svojou manželkou.
ŽENA: 83 rokov, má Demenciu, jej stav je komplikovanejší ako u manžela. Jej osobnosť prechádza od veľmi milej až po veľmi komplikovanú. Dokáže sa sama umyť v umývadle. Má problém s inkontinenciou. Je potrebné ju motivovať, aby sa snažila niektoré úkony robiť sama. Je mobilná, ale jej mobilita je horšia ako u manžela. Klientka má rada svoje súkromie, nechce mať pocit že sa niekto o ňu stará, chce sa stále cítiť nezávisle.
Je dôležité aby obaja klienti denne vykonávali rôzne aktivity, išli na prechádzku, vozili sa autom apod. Preto je potrebný tím dvoch ľudí, ktorý sa o nich stará. K dispozícii je auto aj bicykel. Majú dcéru, ktorá ich často navštevuje. Klienti spia celú noc.
Náplň práce: pomoc s dennými aktivitami, hygienou, obliekaním, pomoc na WC, príprava jedla, varenie, nakupovanie, šoférovanie, prechádzky, administrácia liekov, nákupy, domáce práce.
Zvieratá: nie, ale klientom nevadí ak by opatrovateľka mala malého psíka
Bývanie: priestranný apartmán
Samostatná izba: áno, každá opatrovateľka má svoju izbu
Internet: áno - WI-FI
Voľno: 2 dni v týždni

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
26. 07. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.