Opatrovanie Holandsko Maastricht plat 4200 Eur

Lokalita : Maastricht
Plat : 4200 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Maastricht
Nástup: 29.7.2021
Plat: 1900 Eur /mesiac
Turnus: 2 mesiace
Práca na živnosť
Bonus 400 Eur
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 25 – 55 rokov, anglický jazyk/nemecký na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s imobilným pacientom a zdvihákom, s Demenciou, starostlivá, komunikatívna, empatická, aktívna šoférka.
Klient: Klient, muž má 73 rokov a býva sám vo veľkom dome. Má ľahkú formu Demencie, ktorá sa prejavuje v tom, že býva občas dezorientovaný a zabúda. Klient má ochorenie obličiek, preto musí chodiť 3 krát do týždňa na dialýzu do nemocnice. Chodí po neho taxi. Klient ma slabé nohy, pretože sa mu nedokrvujú dolné končatiny. V dome je pasívny zdvihák, ale ten sa používa minimálne. Klientovi stačí manuálne pomáhať pri premiestňovaní, vie sa postaviť na nohy a prejsť pár krokov. Po dialýze máva veľmi nízky tlak, preto je potrebné, aby ho opatrovateľka kontrolovala. Na WC chodí s pomocou opatrovateľky, potrebuje asistenciu. Manželka s dcérou bývajú neďaleko ale v inej domácnosti a sú veľmi nápomocné. Je potrebné aby opatrovateľka bola aktívna šoférka, chodí nakupovať. Dva krát do týždňa chodí upratovačka, a takisto aj fyzioterapeut.
Rodina má 2 psov (jazvečík a ridzbek), preto by mala mať opatrovateľka pozitívny vzťah ku zvieratám. Na prechádzky ich berie iná osoba.
Náplň práce: osobná starostlivosť, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, vozenie klienta na dialýzu do nemocnice, prechádzky so psami, pranie, žehlenie.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno, k dispozícii aj auto a bicykel.
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: 2 psy (ridgeback a jazvečík)
Voľno: 3 dni v týždni, kým je klient na dialýze + 2 dni po 5 hodín, kedy chodí upratovačka

Základné informácie o ponuke

Plat
:
4200 €
Kontakt
:
Bestjob
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
22. 07. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.