OPATROVANIE V MIDDELBURG 26.7.

Lokalita : Middelburg
Plat : 4200 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Holandsko
Mesto: Middelburg
Nástup: 26.7.2021
Plat: 1900 Eur/mesiac
Turnus: 2 mesiace
Bonus 400 EUR
Požiadavky na opatrovateľku: Žena, 30 – 50 rokov, anglický jazyk, nefajčiarka, vodičský preukaz nie je potrebný, mala by vedieť bicyklovať, empatická, trpezlivá, starostlivá, vzťah k deťom.
Popis klienta: žena, 50 rokov, býva s 9 ročnou dcérou. Má manžela, ktorý býva a pracuje cez týždeň v inom meste, ale od štvrtku až do nedele je doma. Klientka pred 4 rokmi utrpela úraz. Ostala čiastočne ochrnutá. Potrebuje opatrovateľku, ktorá jej bude pomáhať s dennými aktivitami a s dcérou. Každý deň ráno aj večer prichádza holandská sestra, ktorá urobí rannú a večernú hygienu, prečistí močový mechúr a urobí klientke klystír. Keďže je to mladá rodinka, ocenia, aby opatrovateľka chápala kedy im nechať súkromie a spoločný čas pre seba a kedy potrebujú jej pomoc. Očakáva sa že opatrovateľka pomôže so starostlivosťou o dcéru, takže opatrovateľka by mala mať k deťom vzťah.
Náplň práce: pomoc s transferom na/z vozíčka, vyprázdňovanie sáčkov katétra, pomoc na WC, administrácia liekov, nákupy, domáce práce, asistencia s dennými činnosťami, starostlivosť o dcéru (vychystanie do školy, príprava raňajok, obeda, večere)
Zvierata: nie
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno - WI-FI
Voľno: 2 dni voľna + denné prestávky na základe dohody

Základné informácie o ponuke

Plat
:
4200 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
22. 07. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.