Opatrovanie Holandsko 15.7.

Lokalita : Neer
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Mesto: Neer (Limburg)
Nástup: 15.7.2021
Turnus: 7 týždňov
PLAT: 1900 Eur/mesiac
Bonus 100 Eur
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľku:
žena, 40- 60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, skúsenosti s ALS/MS, milá, priateľská, priateľská, aktívna, pozitívne naladená, komunikatívna, nefajčiarka
Opatrovaná osoba:
muž 70 rokov (70 kg 180 cm), býva sám v dedinke Neer v provincii Limburg. Klient býva v dome, prvé poschodie je prispôsobené jeho potrebám, druhé poschodie má opatrovateľka pre seba. Klient má 2 dcéry, ktoré však bývajú ďaleko. Klient má dagnostikované ALS /Amyotrofiská laterálna skleróza). Je stále mobilný, chodí pomocou chodítka, ale začína mať spasmy v rukách. Občas sa mu ťažko dýcha preto má kyslíkovú masku, ktorú využíva najmä v noci. V noci spí dobre. Poslednú dobu mal problém s prehĺtaním, preto sa rozhodlo, že bude prijímať stravu cez PEG sondu. Denne chodí zdravotná sestra, ktorá ho kŕmi. Klient sa snaží byť čo najviac samostatný, potrebuje najmä pomôcť s celkovým chodom domácnosti. Klient rád pozerá TV, hrá spoločenské hry, sedí v záhrade alebo ide na prechádzku (vozík).
Náplň práce: pomoc s osobnou hygienou, príprava jedla a krménie, vstávanie z postele, administrácia liekov, asistovanie pri chôdzi, pomoc s kyslíkovou maskou, pomoc s obliekaním, ľahké domáce práce, pranie, varenie, nákupy (doručenie domov)
Bývanie: dvojpodlažný dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Zvieratá: nie
Voľno: 2 x do týždňa 7 hodín

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
16. 06. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.