Opatrovanie Holandsko s nemčinou 30.6.2021

Lokalita : Beek Ubbergen
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Beek Ubbergen (Nijmegen)
Nástup: 30.6.2021
Plat: 1900 Eur /mesiac
Turnus: 2 mesiace
Ubytovanie a strava: zadarmo
Bonus na cestu 100 Eur
Požiadavky na opatrovateľku: žena, od 30 -60 rokov, NEMECKÝ jazyk, nefajčiarka, priateľská, empatická, je potrebný opatrovateľský kurz/skúsenosti s touto diagnózou, vodičský preukaz nie je potrebný.
Klient: žena, 85 rokov, Alzheimer. Snaží sa byť čo najviac nezávislou, mnohé veci zvláda stále sama. Klientka je veľmi zábudlivá, býva dezorientovaná, preto potrebuje niekoho, to ju bude usmerňovať počas dňa, organizovať jej denné aktivity a dohliadne na osobnú starostlivosť. Je stále mobilná, ale pohybuje sa pomocou chodítka, aby sa predišlo pádu. Klientka rada trávi čas vo svojej záhrade, alebo len tak doma. Rada chodí nakupovať alebo na prechádzky do parku. Klientka chodí na sama na WC, ale pre istotu nosí aj inkontinentné materiály. Klientku navštevujú aj zdravotné sestry. Klientka žije sama v malom dome v dedinke neďaleko Nijmegen. Je to milá a nekonfliktná pani, ktorá hľadá príjemnú spoločnosť a niekoho kto jej bude pomáhať s dennými aktivitami. Rozpráva nemecky a holandsky.
Náplň práce: Pomoc s osobnou hygienou, sprevádzanie von, denné aktivity, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, pranie.
akupovanie,
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá:nie
Voľno: 3 x do týždňa 5 hodín


Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948 327 005
Webstránka
:
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
04. 05. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.