Opatrovanie Holandsko Eindhoven 15.4.2021

Lokalita : Eindhoven
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Miesto: Eindhoven
Nástup: 15.4.2021
Plat: 1900 Eur/mesiac
Turnus: 2 mesiace
Bonus na cestu 100 Eur
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 30 – 50 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s imobilnými pacientmi a zdvihákom, starostlivá, komunikatívna, empatická.
Opatrovaná osoba: žena, 71 rokov. Po porážke v roku 2017, úplne ochrnula, vie rozprávať, ale len perzsky. Klientka nedokáže už chodiť, presúva sa pomocou zdviháku. Je zvyknutá byť sama, nevyžaduje prítomnosť opatrovateľky, keď sedí v kresle, prípadne pozerá TV. Klientka je kompletne inkontinentná. Denne berie lieky, a kŕmi sa výlučne cez PEG sondu 3 krát za deň. Počas noci klientka spí. Osobná hygiena sa vykonáva vždy len za pomoci ďalšej osoby (syn, nevesta). Pani je veľmi milá a usmievavá, aj napriek jej stavu rada dobre vyzerá (pekný účes, nalakované nechty), cez deň rada pozerá TV, počúva hudbu. V dome je aj zdvihák, ktorý opatrovateľka používa, nie je potrebné klientku manuálne dvíhať. Klientka je pôvodom z Perzie, ale celá rodina rozpráva anglicky. Rodina je veľmi nápomocná, robia nákupy pre opatrovateľku, alebo ju zoberú na nákup. Keďže sa pre klientku nevarí, opatrovateľka varí len sama pre seba. Práca nie je náročná, opatrovateľka má veľa voľného času aj počas dňa.
Náplň práce: osobná starostlivosť, pomoc s hygienou, pri chôdzi, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, sprevádzanie na toaletu, pranie, nakupovanie online.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: nie
Voľno: 2 krát do týždňa po 6 hodín + denné prestávky

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
26. 03. 2021
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.