OPATROVANIE HOLANDSKO EINDHOVEN 1.12.2020

Lokalita : Eindhoven
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Eindhoven
Nástup: 1.12.2020
Plat: 1900 Eur/ mesiac
Turnus: 2 mesiace
Príspevok na cestu 100 Eur
Bonus za vianočné sviatky 150 Eur.
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľku: Žena, od 30 – 60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s imobilnými pacientmi a zdvihákom, starostlivá, komunikatívna, empatická.
Opatrovaná osoba: žena, 71 rokov. Po porážke v roku 2017, úplne ochrnula, nedokáže rozprávať. Nedokáže sa postaviť, v rukách a nohách máva často kŕče, je kompletne inkontinentná. Denne berie lieky, a kŕmi sa výlučne cez PEG sondu 3 krát za deň. Túto činnosť ale nemusí vykonávať opatrovateľka, chodí ju kŕmiť jej syn, ktorý je doktor a býva neďaleko. Počas noci klientka spí. Osobná hygiena sa vykonáva vždy len za pomoci ďalšej osoby (syn, nevesta). Pani je veľmi milá a usmievavá, aj napriek jej stavu rada dobre vyzerá (pekný účes, nalakované nechty), cez deň rada pozerá TV, počúva hudbu. V dome je aj zdvihák, ktorý opatrovateľka používa, nie je potrebné klientku manuálne dvíhať. Klientka je pôvodom z Perzie, ale celá rodina rozpráva anglicky. Klientka má 5 detí, z toho 3 žijú neďaleko.
Náplň práce: Osobná hygiena v posteli, výmena inkontinentných materiálov, polohovanie v posteli, denné aktivity, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, pranie, nakupovanie.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Voľno: 5 hodín denne + 1 celý deň

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
02. 12. 2020
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.