Opatrovanie Holandsko Deurne 28.8.2020

Lokalita : Deurne
Plat : 1800 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Mesto: Deurne (Eindhoven)
Nástup: 28.8.2020
Turnus: 2 mesiace
PLAT: 1800 Eur/mesiac
Bonus na cestu 100 Eur
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 30 – 60, anglický jazyk, nefajčiarka, skúsenosti s opatrovaním, vodičský preukaz je potrebný, milá, priateľská, aktívna, pozitívne naladená, empatická.
Opatrovaná osoba:
žena, 57 rokov, Skleróza Multiplex. Diagnózu ma stanoveú od veku 16 rokov. Klientka sa naučila žiť s touto diagnózou a snaží sa byť čo najviac sebestačná. Je veľmi aktívna v komunite ľudí s touto diagnózou, rada chodí navštevovať priateľov, rodinu, veľmia rada sa bicykluje (denne). Bicykel má upravený podľa svojich potrieb. Klientka je veľmi inteligentná, plynule rozpráva anglicky, je komunikatívna. Dokáže sa postaviť, ale je závislá od invalidného vozíka. V dome sú zdviháky, dom je bezbariérový. Kvôli svojej diagnäoze má zhoršenú motorickú schopnosť v rukách, preto je niekedy potrebné jejpomáhať ri jedení a pití. Opatrovateľka jej asistuje vo všetkých bežných činnostiach podľa želania klientky. V noci spí dobre a nepotrebuje pomoc. Klientka má auto prispôsobené invalidnému vozíku. Je potrebné aby opatrovateľka rada bicyklovala a bola aj aktívna šoférka.
Náplň práce: Pomoc s obliekaním, osobnou hygienou, organizácia dňa, denné aktivity, prechádzky von, bicyklovanie, šoférovanie, podávanie liekov, varenie, jednoduché domáce práce, pranie, žehlenie, nákupy.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno, vlastná kúpeľňa
Internet: áno
Zvieratá: nie
Voľno: 2 dni v týždni + denné prestávky

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1800 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
12. 08. 2020
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.