OPATROVANIE HOLANDSKO MUŽ OPATROVATEĹ

Lokalita : Arnhem
Plat : 1800 €
Termín nástupu : 15.12.2019

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Mesto: Arnhem
Nástup: 15.12.2019
Turnus: 2 mesiace
PLAT: 1800 Eur/mesiac
Ubytovanie a strava: Zadarmo
Bonus na cestu 100 Eur + Bonus za sviatky 100 Eur
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľa:
Muž, od 20- 45 rokov s dobrou fyzickou kondíciou, anglicky jazyk, nefajčiar, skúsenosti s opatrovaním, trpezlivý, fyzicky zdatný, zodpovedný a pozitívne naladený, vodičský preukaz je výhodou nie podmienkou.
Opatrovaná osoba: muž, 27 rokov, svalová dystrofia. Klient je závislý na elektrickom vozíku, Ktorý vie sám ovládať. Má operovaný ľavý bedrový kĺb, čo mu spôsobuje bolesti, preto berie praVidelne morfium. Každé ráno potrebuje pomôcť na WC. Klient trpí obsedantno- kompulzívnou chorobou, čo znamená, že všetko musí byť zorganizované a na poriadku. Inak je klient inteligentný mladý muž, má rád šport, hru na playstation, každý týždeň hráva hokej pre telesne postihnutých. Bol by rád aby mu opatrovateľ aj varil, doteraz to robila rodina ktorá býva v hlavnom dome vedľa. U klienta pracujú 2 opatrovatelia v 12 hodinovej pracovnej smene 5 dní v týždni. Jeden celý deň je voľno a ďalší deň pracuje opatrovateľ 24 hodín. Opatrovateľ býva mimo domu klienta.
Náplň práce: Osobná hygiena, pomoc s obliekaním, transfer klienta, sprevádzanie von, denne aktivity, jednoduché domáce práce: varenie, upratovanie, pranie.
Bývanie: Dom
Samostatná izba: Áno
Internet: Áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: nie

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1800 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
02. 12. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.