OPATROVANIE ANGLICKO - BEXHILL ON SEA - 16.11.2019

Lokalita : Bexhill on sea
Plat : 1800 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina: Anglicko
Adresa klienta: Bexhill on sea
Nástup: 16.11.2019
Turnus: 2 mesiace
PLAT: 1800 € / mesiac
BONUSY: Jednorázový bonus 150 Eur + vianočný bonus 100 Eur
Ubytovanie a strava: zadarmo
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 25 – 55, Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s opatrovaním a zdvihákom, požiadavka je anglický cerifikát Manual handling 2018-2019, šoférovať netreba.
Opatrovaná osoba: 71 ročná žena, mentálne je úplne vporiadku, rada komunikuje, je milá a spoločenská. Kvôli artritíde je čiastočne nemobilná ale môže stat a prenášať svoju vlastnú váhu (weight bearing). Pre transfery sa využíva mobilný zdvihák -hoist, ktorý môže ovládať len jedna osoba (je veľmi jednoduchý, netreba pacientku manuálne dvíhať). Každe ráno a večer na 1 hodinu chodí externá opatrovateľka služba, ktorá pomáha klientke s osobnou hygienou. Spi veľmi dobre. Nie je inkontinentna, ale na noc nosí vložky. Klientka donedávna nemala live-in opatrovateľku a využívala služby live-out opatrovateľky 4 X denne. Avšak odteraz by potrebovala už live-in opatrovateľku. Žije sama v dome, ktorý ma 4 spálne a málu záhradku (radová zástavba). Pacientka žije sama, ale ma dcéru, ktorá býva tiež v tom meste a je nápomocná.
Náplň Práce: Pomoc s obliekaním, pomoc s osobnou hygienou, asistencia pri vstávaní z postele, hoistovanie, denné aktivity, pomoc v domácnosti:, upratovanie, pranie, žehlenie, nakupovanie.
Bývanie: dom
Samostatná izba: áno
Internet: WI-FI : áno
Zvieratá: nie
Voľno: 2 hodiny / denne,

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1800 €
Kontakt
:
Best Job, s.r.o.
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
15. 11. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.