Bad Bocklet – opatrovanie manželov v nemeckom Bavorsku

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Bad Bocklet – opatrovanie manželov v nemeckom Bavorsku / nástup IHNEĎ / s dobrou nemčinou / Nefajčiarka / VODIČSKÝ PREUKAZ podmienkou / BEZ nočného vstávania
Do kúpeľnej obce Bad Bocklet v nemeckom Bavorsku, s počtom obyvateľov 4568, hľadáme skúsenú opatrovateľku vo veku 30-50, k manželskému páru:
87 – ročný pán (170 cm a 69 kg) a 84 – ročná pani (164 cm a 60 kg) ktorí bývajú v rodinnom dome bez domácich zvierat. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s TV a pripojením na internet. K dispozícii je auto s manuálnou prevodovkou. Možnosť nakupovania je dostupná vo vzdialenosti 1,5 km.
Stupeň ošetrenia :
- pán je zaradený do 2. stupňa požadovaného ošetrenia
- pani je zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrenia

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba (ráno a večer – merať krvný tlak, inzulín a aplikovať očné kvapky)
Zdravotný stav:
- pán – prekonal mŕtvicu, horšie počuje, je zrakovo postihnutý a býva nepokojný / je mobilný, pohybuje sa samostatne pomocou rolátora, alebo chodítka
- pani – trpí demenciou, lieči sa na diabetes, vysoký krvný tlak, prekonala srdcový infarkt a je zrakovo postihnutá / je mobilná, pohybuje sa samostatne

Nočné vstávanie nie je potrebné

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacientov, jej úlohou je aj starostlivosť o domácnosť (varenie, upratovanie, pranie, nakupovanie, návšteva lekára, šoférovanie. Pacienti majú radi prechádzky.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac nástup: IHNEĎ
Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1300 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach :
Hlavná koordinátorka : T. Blašková / 0948 666 881 / t.blaskova@vip-pflege.eu
Oddelenie náboru: 0948 719 494, 0948 688 777 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP-Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948719494
Webstránka
:
https://vip-pflege.eu/sk/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
29. 10. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.