OPATROVANIE VOORHOUT 1.12.2019

Lokalita : Voorhout
Plat : 1900 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Krajina:Holandsko
Mesto: Voorhout (Leiden)
Nástup: 1.12.2019
Turnus: 2 mesiace
Plat: 1900 Eur/mesiac
Bonus na cestu 100 Eur + BONUS za sviatky 150 Eur
Ubytovanie a strava: zadarmo
Práca na živnosť
Požiadavky na opatrovateľku:
Požiadavky na opatrovateľku: Žena, od 22 – 50, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, skúsenosti s opatrovaním a skúsenosti s pacientom na vozíku, vodičský preukaz je potrebný, opatrovateľka by mala byť spoločenská, empatická, mala by vedieť plávať, s pozitívnym vzťahom ku psom.
Opatrovaná osoba: muž, 39 rokov, svalová dystrofia, imobilný, pohybuje sa na vozíku. Kvôli svojej diagnóze je klient plne závislý na svojej opatrovateľke. K dispozícii je v dome zdvihák, takže klienta netreba manuálne dvíhať. Nie je potrebné ku klientovi vstávať v noci. Je potrebné ho umývať na posteli, obliekať ho, kŕmiť. Má rád spoločenské dianie, ak je vonku pekne rád ide na prechádzku, na obed do mesta, kde ho je potrebné odviezť, má rád prechádzky po pláži. Za nepriaznivého počasia, ostáva v posteli, pozerá TV, číta knihu, alebo pláva. V dome má vlastný vyhrievaný bazén, kde chodí plávať so svojim terapeutom /alebo opatrovateľkou, vo vode necíti žiadnu bolesť. Klient má veľmi dobrú angličtinu, preto očakáva podobnú úroveň od opatrovateľky.
Náplň Práce: Pomoc s obliekaním, pomoc s osobnou hygienou, sprevádzanie von, denné aktivity, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, pranie, nakupovanie, šoférovanie
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: nie
Voľno: 2 hodiny denne + 1 celý deň

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1900 €
Kontakt
:
Best Job, s.r.o.
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
21. 10. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.