Starnberg - opatrovanie pani

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Starnberg – Opatrovanie láskavej pani / nástup 21.10.2019 / turnus 1 mesiac / s mierne pokročilou nemčinou / nefajčiarka výhodou
Do mesta Starnberg v Hornom Bavorsku, ktoré sa nachádza 25 km juhozápadne od Mníchova, s počtom obyvateľov 23 498, hľadáme skúsenú a empatickú opatrovateľku vo veku 30-65 rokov, k 68-ročnej pani (169 cm a 40 kg), ktorá býva v byte so svojím psom boxerom. Ak opatrovateľka vlastní menšieho psa, má možnosť vycestovať spolu s ním – pacientka by sa tomu potešila. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou.
Stupeň ošetrenia : pacientka je zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrenia
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba podávať lieky a v prípade potreby pacientku navštevuje aj paliatívny tím.
Zdravotný stav: pacientka trpí chronickou obštrukčnou chorobou pľúc 4. stupňa, je dýchavičná - každú noc nosí masku, niekedy aj počas dňa. Trpí tiež bolesťami chrbta proti ktorým dostáva opiáty (to sleduje ošetrovateľská alebo paliatívna služba), prejavuje sa u nej začínajúca inkontinencia – nosí plienkové nohavičky. Pacientka rada jedáva, pokiaľ nemá bolesti (kvôli ochoreniu pľúc zle vydychuje a stratila veľa kíl). Najesť sa dokáže sama, musí však jesť pomaly. Duševne je v poriadku. Nočné vstávanie je potrebné iba príležitostne kvôli návšteve toalety.
Pohyblivosť: pri pohybe využíva rolátor a invalidný vozík. V domácnosti je tiež k dispozícii ošetrovateľská posteľ a toaletná stolička.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacientku, jej úlohou je aj pomoc pri prezliekaní , hygiene - umývanie prebieha priamo na posteli a pokiaľ sa pacientka cíti lepšie, je možné aj sprchovanie, starostlivosť o domácnosť (varenie, pečenie, pranie, upratovanie, nakupovanie). Pacientka by tiež veľmi rada ešte pomáhala opatrovateľke pri varení, má rada okolo seba ľudí, je bývalá učiteľka a o všetko sa zaujíma, má rada zábavu, hry a prechádzky.
Rodina preferuje nefajčiarku – v nutnom prípade má opatrovateľka dovolené fajčiť vonku, kde ju pacientka neuvidí. Pani je totiž sama občasná fajčiarka, pričom má fajčenie pri jej ochorení zakázané a rodina sa bojí, aby nezačala fajčiť ešte viac.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac (30 dní) nástup: 21.10.2019
Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1460 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach :
Hlavná koordinátorka : L. Poórová, 0948 245 300 / l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 719 494 , 0948 688 777 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
https://vip-pflege.eu/sk/positions/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
14. 10. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.