Pracovna ponuka pre lekarov

Lokalita : Nemecko
Plat : 3000 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Spoločnost - Second Life Care k.s. Práca pre lekárov v zahraničí
Ste vyštudovaný lekár/ lekárka a hovoríte nemecky? Ste cieľavedomý, zaujímate sa o pokroky v medicíne a chcete v tejto oblasti patriť medzi svetovú špičku? Do popredných nemocníc v Nemecku hľadáme personál na pozíciu praktický lekár a tiež lekárov na špecializované oddelenia. Táto krajina je odpradávna známa svojim vysokým životným štandardom a silnou ekonomikou. Práve to umožňuje financovať výskumy aj v zdravotníckom odvetví, a dlhodobo sa tak udržiavať na popredných priečkach prieskumov kvality zdravotnej starostlivosti.
Pýtate sa, načo potrebujete agentúru pri hľadaní zamestnania v zahraničí, keď ste dosiahli požadované vzdelanie a ovládate aj jazyk? Nepotrebujete. Pravdepodobne si budete vedieť zariadiť všetko svojpomocne. Avšak rozhodnutie sa žiť a pracovať v cudzine je veľkou a dôležitou životnou zmenou, a začiatky môžu byť náročné. O to náročnejšie, ak cestujete aj s rodinou. Pomoc s adaptáciou vtedy príde veľmi vhod. Agentúra Second Life care pomáha už viac než 13 rokov sprostredkovať prácu v zahraničí kvalifikovanému zdravotníckemu personálu a môže pomôcť i Vám.
Je len na Vás, či sa rozhodnete patriť tiež k tým najlepším. My Vám v tom vieme pomôcť.

V prípade ďalších otázok je potrebné zavolať na tel. číslo 00 421 908 173857 alebo Vaše otázky budú zodpovedaná na emaily : Second Life Care slc@zuhause-betreuen.com
Tešíme sa na Váš prejavený záujem.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
3000 €
Kontakt
:
Mária Barteková
Email
:
anfragen@zuhause-betreuen.com
Telefón
:
00 421 908 173857
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
03. 10. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.