Ponuka pri švajčiarských hraniciach

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Jestetten – Opatrovanie pri švajčiarskych hraniciach/ nástup 13.08.2019/ VODIČSKÝ PREUKAZ výhodou/ potrebná dobrá znalosť nemčiny
Do mestečka Jestetten, pri švajčiarských hraniciach, hľadáme opatrovateľku k 81 - ročnej pani (165 cm, 50 kg). Pani býva v rodinnom dome a nechová žiadne domáce zvieratá. Má manžela, ktorý síce nebýva v dome, ale chodí sa tam cez deň najesť. Opatrovateľka má k dispozícií samostatnú izbu s internetom.
Potreba ošetrovateľskej služby: návštevy ošetrovateľskej služby nie sú potrebné.
Zdravotný stav: pacientka má osteoporózu, cukrovku, ťažkosti so štítnou žľazou a obličkami (podstúpila dialýzu). Slabo počuje a preto má načúvací strojček. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne.
Pohyblivosť: pacientka má amputovanú nohu a má protézu, pri pohybe využíva invalidný vozík. Je potrebné jej pomáhať pri presune z vozíka a späť. Pri transfere vie byť nápomocná.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacientku, teda pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, pohybe, presune na vozík, na toaletu. Jej úlohou je taktiež starostlivosť o domácnosť, upratovanie, pranie, žehlenie, varenie a nakupovanie. Obchod sa nachádza neďaleko domu a v domácnosti je k dispozícií aj auto. Pacientka je priateľskej a vďačnej povahy, rada sleduje filmy, prečíta si knihu alebo zahrá karty. Vítané sú taktiež prechádzky po okolí.
Dĺžka turnusu : 6 týždňov, nástup: 13.08.2019
Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 2096 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:
Hlavná koordinátorka : T. Blašková, 0948 666 881 / t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 719 494, 0948 688 777 / nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
https://vip-pflege.eu/sk/positions/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
24. 07. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.