Pracujte ako opatrovateľ/ka v Írsku

Lokalita : Írsko
Plat : 1600 €
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : 37-42 hodín týždenne

Informácie o ponuke:

Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pracujte ako opatrovateľ/ka alebo zdravotná sestra seniorov v domácnosti v Írsku (Live-in Carer) s možnosťou 2-3 mesačných turnusov.
Ponúkaný plat je 1600 - 1855 EUR brutto mesačne za odpracovaných 37 až 42 hodín týždenne. Ubytovanie a strava sú zabezpečené zdarma.
ALHomecare je registrovaná írska recruitingová agentúra fungujúca úspešne takmer 5 rokov. Staráme sa o umiestňovanie opatrovateliek/ov do domácností k seniorom v Írsku. Súčasne máme 80 spokojných opatrovateliek a opatrovateľov pracujúcich v Írsku a sme veľmi hrdí na služby, ktoré poskytujeme im a tiež írskym rodinám.

Ak Vás táto ponuka zaujala, pošlite nám svoj životopis v anglickom jazyku na: care@alhomecare.ie alebo nám zatelefonujte na číslo:

+353 877440729

Pre viac informácií si môžete tiež pozrieť našu webstránku: www.alhomecare.ie

*Poznámka: Ak by ste sa chceli uistiť, že AlHomecare je naozaj dobrá a dôveryhodná agentúra, na vyžiadanie Vám poskytneme kontakty na naše/ich opatrovateľky/ov, ktoré/í sa práve nachádzajú v Írsku, aby ste sa s nimi mohli porozprávať o tom ako sa im páči život a práca opatrovateľky/a v Írsku sprostredkovaná našou agentúrou.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny
Plat vo výške 1600 – 1855 EUR brutto mesačne za odpracovaných 37 až 42 hodín týždenne. Ubytovanie a strava zdarma.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame:

1. Plat vo výške 1600 – 1855 EUR brutto mesačne za odpracovaných 37 až 42 hodín týždenne (v závislosti od Vašej úrovne anglického jazyka a skúseností). Tiež môžete pracovať nadčasy, ktoré sú samozrejme platené navyše.
2. Ubytovanie a stravu v domácnosti seniora zdarma.
3. Letenku do Írska, ktorá bude preplatená na konci prvého odpracovaného mesiaca. V prípade turnusov preplácame prvú letenku do Írska 100% a potom každú ďalšiu buď 50%- v prípade 3 mesačných turnusov- maximum 40 eúr. V prípade 2 mesačných turnusov dostanete preplatených 37% z letenky, maximálne 30 eúr. Preto je potrebné, aby ste si vždy letenku rezervovali dlhšie dopredu.
4. 4 týždne platenej dovolenky ročne.
5. Legálnu pracovnú zmluvu podpísanú pred príchodom do Írska.
6. Online tréningový program o starostlivosti o seniorov zdarma.
7. Našu podporu počas celého procesu.
8. Nájdenie ďalšej práce v Írsku po ukončení prvého umiestnenia v domácnosti seniora.
Informácie o výberovom konaní
Prosím zašlite nám Vaše CV v anglickom jazyku.
Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná
Nemocnice, ambulantná lekárska činnosť, ostatná zdravotná starostlivosť

Affordable Live-in Homecare places carers with the elderly all over Ireland. We have been in business for 5 years. We are a registered recruitment agency. Currently we have 80 carers working in Ireland. We take very good care of our carers and our clients. We have job opportunities every month..so if you are not ready now to come to Ireland, you can stay in contact with us for the future. Our website is www.alhomecare.ie
Požiadavky na zamestnanca

Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Naše/i budúce/i opatrovateľky/ia by mali:

1. Mať skúsenosť s opatrovaním staršieho príbuzného či známeho alebo mať profesionálnu skúsenosť ako zdravotná sestra/zdravotný asistent so starostlivosťou o seniorov v zdravotníckom zariadení napríklad v nemocnici alebo sanatóriu pre seniorov a podobne.
2. Mierne pokročilú až pokročilú znalosť anglického jazyka.

Ak Vaša angličtina nie je ešte na dostačujúcej úrovni, máte čas si ju zlepšiť predtým ako prídete do Írska. (napr. extra hodinami angličtiny). My sa nikam neponáhľame a sme stále tu pripravení Vám pomôcť s umiestnením v Írsku práve vtedy, keď ste pripravená/ý aj Vy.

3. Najdôležitejšie zo všetkého však je, aby ste boli starostlivá/ý, chápavá/ý, trpezlivá/ý a mali vzťah k práci so seniormi.

Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Affordable Live-in Homecare places carers with the elderly all over Ireland. We have been in business for 5 years. We are a registered recruitment agency. Currently we have more than 65 carers working in Ireland. We take very good care of our carers and our clients. We will stay in contact with you throughout the placement. And when your placement finishes we will find you your next placement. We are here for you...100%
Adresa spoločnosti
Affordable Live-in Homecare
Church View
P61 V025 Kilworth
Írsko
http://www.alhomecare.ie/
Kontakt
Kontaktná osoba: Thomas Quinlan
Tel.: +353877440729

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1600 €
Kontakt
:
Lea Samolova
Email
:
lea.samolova@gmail.com
Telefón
:
Webstránka
:
www.alhomecare.ie
Krajina
:
Írsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
07. 07. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.