OPATROVANIE HOLANDSKO MAASTRICHT 1.7.

Lokalita : Maastricht
Plat : 1950 €
Termín nástupu : 01.07.2019

Informácie o ponuke:

Krajina:Holandsko
Miesto: Maastricht
Nástup:1.7.2019
Plat: 1950 Eur /mesiac
Turnus: 3 mesiace
Ubytovanie a strava: zadarmo
Práca na živnosť
Bonus 150 Eur
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 30 – 60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nefajčiarka, profesionálne skúsenosti s opatrovaním, vodičský preukaz je potrebný, opatrovateľka by mala byť vzdelaná, komunikatívna a reprezentatívna. Zdravotnícke vzdelanie výhodou.
Opatrovaná osoba: muž 73 rokov, zlyhávajú mu obličky, preto musí chodiť 3 krát do týždňa na dialýzu do nemocnice. Nie je potrebne ho tam vozit. Mentálne je stále aktívny, ale fyzicky je oslabený. Klient už je mobilný, ma slabé nohy, pretože sa mu nedokrvujú dolné končatiny,po dome chodí s rolátorom. V dome je aj pasívny zdvihák, Po dialýze máva veľmi nízky tlak, preto je potrebné aby ho opatrovateľka kontrolovala. Na WC chodí sám, ale potrebuje asistenciu. Má stále pri sebe tlačítko s alarmom, pre prípad ak by spadol a potrebuje pomoc. Klient býva v dome s manželkou a 17 ročnou dcérou. Manželka aktívne pracuje. Opatrovateľka by mala vycítiť kedy rodina potrebuje svoje súkromie a kedy potrebuje jej pomoc. Opatrovateľka má voľno 3 dni v týždni, keď je klient v nemocnici na dialýze a občas aj víkendy. Rodina má 3 psov, vnútri domu, preto by mala mať opatrovateľka pozitívny vzťah ku zvieratám. 3 krát do týždňa chodí upratovacia služba, ktorá sa stará aj o psov.
Náplň práce: osobná starostlivosť, pomoc v domácnosti: varenie, upratovanie, vozenie klienta na dialýzu do nemocnice, prechádzky so psami, pranie, žehlenie.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno, k dispozícii aj auto a bicykel.
Ďalšia osoba v domácnosti: manželka a dcéra
Zvieratá: 3 PSY (RIDGEBACK A 2 JAZVECIKY)
Voľno: pondelok, streda a piatok od 10:00 – 16:30, občas víkendy.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1950 €
Kontakt
:
Best Job, s.r.o.
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
06. 06. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.