Opatrovatelka_74626 Bretzfeld ,DE

Lokalita :
Plat : 1767 €
Termín nástupu : 11.06.2019

Informácie o ponuke:

PONUKA PRÁCE č. 41/2019

Miesto: 74626 Bretzfeld ,DE /iba Opatrovatelka)
Nastup: 11.06.2019
Turnus: 2-3 mes. popripade dlhsie

Manzelsky par:

Pacientka: pani nar 1935, 65kg, 160cm,Pflegegrad 3, oslabene srdce, vysoky krvny tlak, diabetes, nalievanie nôh vodou –nahromadena voda v tele, lahka demencia-pociatocne stadium, vlozky, mobilita silne obmedzena avsak nie je ju potrebne dvihat resp.prenasat ci polohovať,v podstate pani uz len lezi a vstava uz len aby isla na toaletu.K dispozicii je aj vozik, ale kvôli obmedzeniam uz dlho nebola vôbec vonku. Prejav demencie: napr.niekedy nevie uz ktory den v tyzdni.
Charakter - mila, kludna pani, obcas mava uzkostne stavy a nechce zostat sama, vtedy by opatrovatelka mala byt chvilu s nou, Hobby - trochu citanie a TV. Pacientka ma rada domacu stravu, zemiaky, zeleninu atd
Cinnosti:pomoc pri hygiene rano a vecer, sprchovanie - 1 x tyzdenne sozialdienst, prezliekanie, pomoc pri vstavani - uz sama nevstane, prejde len dva tri kroky s pomocou, pomoc aj ked si ide sadnut-podopriet pacientku, aby mala istotu a oporu. Pacientka sa snazi pomoct ako moze.
Pomôcky - Pflegebett, Badewannenlifter, Nachtstuhl
Bezne cinnosti v domacnosti - varenie, upratovanie, obcas vyzehlit oblecenie, umyt okna podla potreby atd

Pan(manzel): pan narodeny 1933, uplne FIT ci dusevne, alebo fyzicky. O zahradu sa stara pan a tak isto o nakupovanie. Podporuje a pomoze opatrovatelke ak je to potrebne s jeho manzelkou. Sa meste soferuje.

Poznamka: Manzelia byvaju v dome s velkou zahradou, ziadna nocna praca - ak by nieco bolo, pan k pani vstane aj v noci a opatrovatelka nie je zatazena. Ak pan nebude vladat tak sa dohodne s opatrovatelkou aby aspon 1 noc vstala k pani ona.Obaja by mali byt ciastocne zacleneny pri vareni (napr pan rad cisti zemiaky, umyje salat atd, a pani velmi rada nauci opatrovatelku nove jedla. Opatrovatelka by mala spolupracovat s panom manzelom , ktory je za kazdu inteligentnu srandu.

Poziadavka: NEFAJCIARKA, stredna znalost NJ(dorozumievacia). Opatrovatelka ma k dispozicii vlastnu bytovu jednotku cca 30m2 pevny internet bude v pripade zaujmu zabezpeceny / zatial je k dispozicii stick.
Hladame milu prijemnu aj vtipnu opatrovatelku, ktora sa zacleni do domacnosti a stane sa clenom rodiny.




ODMENA BRUTTO:

55-57,-Euro/zmluvne denná sadzba - v zavislosti od znalosti nemeckeho jazyka a skusenosti


Pobyt: Živnostenský list založený v SR, dokument PD A1-je potrebne vybavit na Sociálnej poistovni.
Príspevky na cestovné: do vysky 150 eur (spolu na obidve cesty)
V prípade záujmu o umiestnenie nás prosím kontaktujte.

S pozdravom

ELKA BB s.r.o.
Email: elkabbsro@gmail.com
Tel.: 0902 669 889 alebo 0915 945 922

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1767 €
Kontakt
:
ELKA BB s.r.o.
Email
:
elkabbsro@gmail.com
Telefón
:
0915945922
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
04. 06. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.