TOP_opatrovatelka_64732 Bad König,DE

Lokalita : NEMECKO
Plat : 1860 €
Termín nástupu : 04.06.2019

Informácie o ponuke:

PONUKA PRÁCE č. 33/2019

Miesto: 64732 Bad König,DE
Nastup: zaciatok JÚN 2019
Turnus: min. 2 mesiace. (ideálne dlhodobejsie)

Pacient: pan 88rokov, 70 kg, 172 cm, Pflegegrad – ZIADNA, alergie na vône - hygienicke vyrobky, mobilita len velmi lahke obmedzenia-pohybuje sa samostatne. Hobby - cyklistika a zahrada,fitnes
Strava - normalna, ale nema rad pizu a papriku
Cinnosti: hygiena – je potrebne mu iba pripomenut pravidelnu sprchu a aby si cistil zubne implantaty, ciastocne pomoc pri prezliekani, pripomenut mu, ze ma uzit lieky, sprevadzanie k lekarovi
domacnost - varenie, upratovanie, niekedy pranie, nakupovanie spolocne s panom atd, zahrada len v pripade ze tu bude opatrovatelka robit rada, ak nemá rada pracu v zahrade nie je to podmienka.
Poznamka c.1: pan byva v dome v mensom meste. Pre opatrovatelku vlastna izba, vlastna kupelna, internet, fajcenie len vonku povolene.
Poziadavka: rodina hlada kludnu, vyrovnanu pani-opatrovatelku. Pan ma rad svoj klud a nie je typ človeka, ktory neustale vyzaduje konverzaciu.
Manzelka byva v 21244 Buchholz a je o cca 20 rokov mladsia( nezije spolocne s panom, ale ho navštevuje)
Poznamka c.2: pan este cca pred 2 rokmi bol velmi aktivny a chodil pravidelne aj do posilovne...ale mal problem v chrbtovej casti s nervom, bol aj operovany, ale jedna noha nemoze byt plne zatazena. Mava silne bolesti a teda je velmi dolezite aby bral pravidelne tabletky proti bolesti, pravidelne a spravnu davku - to je prave u pana problem - niekedy si da dvojitu davku, niekedy menej atd...Ak si da silnejsiu davku ma zavrate, ak nizsiu tak ma bolesti. Pan este pravidelne chodi na bicykel a opatrovatelka by mala s nim (bicykel k dispozici). Pan pokracuje v jeho zalube a to posilovna a opatrovatelka by chodila aj s panom( ci bude cvičit aj ona je na dohode). Pan nepotrebuje opatrovatelku v pravom slova zmysle, ale niekoho kto bude jeho oporou a bude sa starat o domacnost, pravidelne varit, pripomenie mu lieky, aby dodrzal hygienu, aby si obliekol ciste oblecenie, aby boli prezlecene periny, a tiez aby ho sprevadzala aj na cesty nakolko pan este stale rad cestuje a tiez by mala byt rodinne zalozena, lebo na navstevu chodia deti ako aj manzelka, ktora s panom nezije v spolocnej domacnosti. V pripade ze je tam navsteva, opatrovatelka by mala navarit pre vsetkych. Z casu na cas, by navarila aj manzelka.
Poznamka c.3:Pan velmi rad spi, vstava okolo 9:30 a chodi spat okolo 22hod. Opatrovatelka nemusi byt pri panovi nonstop, pan ma rad aj svoj klud. Je to velky dom, takze kazdy moze mat svoje sukromie. Taktiez sa nemoze zabudnut ze pan doma pravidelne cvici na chrbat, nepocuje urcite frekvencie.

ODMENA BRUTTO:

57 az 60,-Euro/zmluvne denná sadzba - v zavislosti od znalosti nemeckeho jazyka a skusenosti

Pobyt: Živnostenský list založený v SR, dokument PD A1-je potrebne vybavit na Sociálnej poistovni.
Príspevky na cestovné: do vysky 150 eur (spolu na obidve cesty)
V prípade záujmu o umiestnenie nás prosím kontaktujte.

S pozdravom

ELKA BB s.r.o.
Email: elkabbsro@gmail.com
Tel.: 0902 669 889 alebo 0915 945 922

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

opatrovatelska cinnost

Benefity:

dlhodoba praca

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1860 €
Kontakt
:
ELKA BB s.r.o.
Email
:
elkabbsro@gmail.com
Telefón
:
0915945922
Webstránka
:
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
21. 05. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.