OPATROVANIE HOLANDSKO AMSTELVEEN 20.5.

Lokalita : Amstelveen
Plat : 1800 €
Termín nástupu : 20.05.2019

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Amstelveen (Amsterdam)
Nástup: 20.5.2019 (
Plat: 1800 €/mes
Turnus: 2 mesiace
Práca na slovenskú živnosť
Ubytovanie a strava: zadarmo
Bonus na cestu 100 Eur
Požiadavky na opatrovateľku: žena, 40-55 rokov, nefajčiarka, ANGLICKÝ /NEMECKÝ/ FRANCÚZSKY JAZYK, je potrebný vodičský preukaz, spoločenská empatická, trpezlivý , pozitívny vzťah ku psom a mačkám.
Opatrovaná osoba: žena (51 kg, 165 cm), 41 rokov, trpí niekoľkými závažnými ochoreniami. Od 19 rokov má diagnostikovanú Crohnovu chorobu, skoliózu a od roku 2007 má diagnostikovanú rakovinu prsníka. Táto kombinácia ešte vyústila do ďalších komplikácií ako lymfatický edém na ruke, chronická bolesť a únava a alergia na prach. Kvôli všetkým týmto chorobám toho klientka dokáže sama vykonávať čím ďalej menej. Klientka je prakticky celý deň v posteli a nedokáže vykonávať žiadnu fyzickú aktivitu. Je závislá od ostatných. Ak sa cíti lepšie pohybuje sa po dome na invalidnom vozíku. Je potrebné sa o ňu starať, pomáhať s hygienou, jedením a pod. Klientka hľadá niekoho so zdravotným vzdelaním, s pozitívnym vzťahom ku zvieratám. Klientka žije s manželom v dome so záhradou. Majú 2 mačky a 1 psa. Občas je potrebné klientku voziť na vyšetrenie do nemocnice. Klientka ovláda 6 cudzích jazykov, hovorí anglicky, nemecky, francúzsky, holandsky, rusky, hebrejsky, španielsky.
Náplň Práce: pomoc s osobnou hygienou, obliekaním,udržiavanie čistého domu – najmä utieranie prachu kvôli alergii, nakupovanie, varenie, občasná starostlivosť o zvieratá.
Bývanie: 5 izbový dom so záhradou
Vodičský preukaz: Áno
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: manžel
Zvieratá: 2 mačky a pes
Voľno: denné prestávky + voľný víkend

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1800 €
Kontakt
:
Best Job
Email
:
alexandra.bestjob.uk@gmail.com
Telefón
:
0948327005
Webstránka
:
www.best-job.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
05. 04. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.