Veľkonočný záskok pri Mníchove pre muža alebo ženu

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hilgertshausen-Tanndern – VEĽKONOČNÝ záskok pri MNÍCHOVE/ponuka pre MUŽA alebo ŽENU/nástup od 13.4.2019/turnus 1 mesiac/ s mierne pokročilou až pokročilou úrovňou Nemčiny
Do dedinky Hilgertshausen-Tandern, neďaleko Mníchova, hľadáme opatrovateľku/opatrovateľa k 91-ročnému pánovi (175cm, 90kg). Pacient býva v rodinnom dome. V samostatnej časti domu býva syn pacienta s manželkou. V dome sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľ/ka má zabezpečenú samostatnú izbu s kúpeľňou a pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia : pacient je zaradený do 5. stupňa ošetrenia
Potreba ošetrovateľskej služby : domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacient je duševne je v poriadku, trpí parkinsonovou chorobou a je inkontinentný. Nočné vstávanie je potrebné každú druhú noc (striedavo so synom pacienta).
Pohyblivosť: pacient je prevažne ležiaci. Od 9 do 12 hodiny je pacient na invalidnom vozíku, potom ho syn presunie do postele (poobedňajší spánok), večer ho opäť premiestni kvôli večeri na vozík a následne späť. Transfer pacienta na vozík a späť robí stále jeho syn, opatrovateľka ho teda vôbec nemusí dvíhať. V domácnosti je k dispozícií polohovacia posteľ.
Úlohou opatrovateľa/opatrovateľky je starostlivosť o osobnú hygienu pacienta, prezliekanie, výmena hygienických pomôcok. Na starosti má taktiež starostlivosť o domácnosť. Kuchyňa je spoločná so synom a jeho manželkou, o varenie sa stará synova manželka, opatrovateľka by jej mala byť nápomocná. Pacient ocení spoločnosť, rozhovory alebo spoločnú zábavu.
Dĺžka turnusu : 1 mesiac (30 dní) turnusu, Nástup: 13.4.2019
Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1390 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok. Opatrovateľka dostáva plus Veľkonočný bonus vo výške 133 € (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:
Koordinátorka L. Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
https://vip-pflege.eu/sk/positions/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
01. 04. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.