Opatrovanie Belgicko (Belgická zmluva) PLAT : 1500€ netto/mes

Lokalita : Hove
Plat : 1500 €
Termín nástupu : 01.04.2019

Informácie o ponuke:

Krajina: Belgicko
Miesto: Hove, blízko Antwerp
Nástup: 01. 04. 2019
PLAT: 1500 € netto/mes

V prípade záujmu volajte na 0948 599 056


žena, 57 rokov, klientka má Amyotrofickú laterálnu sklerózu, ktorá ju obmedzila na invalidný vozík. Klientka je slabá, treba jej pomáhať, dokáže sa sama najesť a napiť, ale je potrebné jej jedlo nakrájať prípadne podať z chladničky. Klientka je veľmi pozitívna, spoločenská a lojálna osoba, ktorá vie pochváliť a dať kompliment. Napriek tomu, že jej telo jej nedovoluje sa pohybovať, je veľmi energická v snahe pokračovať s rehabilitáciou. Výhodou je, že rodina dostáva externú pomoc: 3x týždenne nočná podpora, 7x týždenne zdravotná sestra dva krát denne, dobrovoľníci od 9.00 – 16.30 hod.. V prípade ak bude starostlivosť ťažká, rodina vie zabezpečiť ďalšiu podporu. Klientka je flexi-vegetariánka, ale konzumuje ryby a a kuracie mäso. Býva vo veľkom rodinnom dome so záhradou, výhodou je dobrá poloha v blízkosti centra mesta Antwerp.

Požiadavky na zamestnanca:

Žena, od 21-60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, otvorená možnosti učiť sa holandský jazyk, nefajčiarka, je potrebný vodičský preukaz, priateľská, pozitívna, starostlivá, spoločenská, požadované skúsenosti ako zdravotná sestra alebo ošetrovateľka, prípadne zdravotnícky certifikát.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Pomoc s osobnou hygienou, obliekaním, asistencia pri vstavaní, sprchovaní, sprevádzanie von, denné aktivity, pomoc v domácnosti, varenie, ľahké upratovanie, pranie, nakupovanie

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1500 €
Kontakt
:
Best job
Email
:
ivana.bestjob@gmail.com
Telefón
:
0948599056
Webstránka
:
Krajina
:
Ostatné krajiny
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
19. 03. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.