Opatrovanie Holandsko - Ubbergen, PLAT 2200€/mes

Lokalita : Ubbergen
Plat : 2200 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Ubbergen (Nijmegen)
Nástup: 18.3.2019 (flexible)
Plat: 2200 Eur /mesiac
Turnus: 3 mesiace
Ubytovanie a strava: zadarmo
Príspevok na cestu vo výške 150 Eur + 300 Eur sviatky
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 25 – 60 rokov, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, výhodou je aj ovládanie ruského jazyka, nefajčiarka, vodičský preukaz, profesionálne skúsenosti s demenciou, pohybovými problémami, opatrovateľka by mala byť milá, pozitívne naladená, trpezlivá, empatická.
Opatrovaná osoba: MANŽELSKÝ PÁR. Klienti bývajú v dome s veľkou záhradou. Pán bol v minulosti vedec, je veľmi inteligentný a komunikatívny. Obaja majú radi pocit sebestačnosti a chcú sa rozhodovať samy. Sú spoločensky aktívny, radi chodia na obed, na nákupy alebo len tak sa vozia autom. Do domu chodí raz do týždňa upratovacia služba a o záhradu sa stará záhradník. V noci je zabezpečená nočná starostlivosť. Na klientov dozerá externá opatrovateľka, ktorá im asistuje ak je to potrebné.
Muž: 89 rokov, Parkinson, máva trasenie v rukách. Kvôli diagnóze má celkovo oslabené svalstvo a preto je potrebné mu asistovať aby nedoško k pádu. Pri chôdzi používa chodítko. Občas máva výpadky pamäte a môže byť zmätený. Má katéter, je potrebné mu meniť sáčky. Je potrebné mu asistovať aj pri WC a následne vykonať hygienu.
Žena: Klientka sa snaží byť nezávislá tak ako to len ide. Niekedy môže mať výkyvy nálad a je potrebné ju prehovoriť k spolupráci. Celkovo je však schopná množstvo aktivít vykonávať samostatne. Občas býva dezorientovaná. Chodí pomocou chodítka. Má diagnózu pri ktorej sa na tele robia malé pľuzgiere. Vďaka liekom, ktoré berie je tento výskyt minimálny a pod kontrolou. Je potrebné stav kože kontrolovať.
Náplň práce: Pomoc s osobnou hygienou (umývanie zubov, česanie, holenie, sprchovanie), obliekaním, pomoc v domácnosti: varenie, malé upratovanie, prechádzky s klientmi, pranie, ľahké nakupovanie, šoférovanie
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: nie
Zvieratá: nie
Voľno: 2 hodiny denne +2 celé dni

Základné informácie o ponuke

Plat
:
2200 €
Kontakt
:
Best job
Email
:
ivana.bestjob@gmail.com
Telefón
:
Webstránka
:
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
18. 03. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.