Opatrovanie Holandsko - Breda, PLAT 1950€/mes

Lokalita : Breda
Plat : 1950 €
Termín nástupu : 20.04.2019

Informácie o ponuke:

Krajina: Holandsko
Miesto: Breda
Nástup: 16.3.2019
PLAT: 1950 Eur/mesiac
Turnus: 2 mesiace
Ubytovanie a strava: zadarmo
Príspevok na cestu vo výške 100 Eur + Bonus za sviatky 200 Eur
Práca na slovenskú živnosť.
Požiadavky na opatrovateľku:
Žena, od 25-60 rokov, anglický jazyk, nefajčiarka, veselá, milá, priateľská, profesionálna, je potrebný opatrovateľský kurz/skúsenosti, vodičský preukaz je výhodou.
Opatrovaná osoba:muž, 50 rokov, Skleróza Multiplex. Pred nedávnom sa vrátil z liečby v Belgicku, kde sa snažili o zlepšenie jeho stavu.Momentálne je doma so svojou rodinou. Niektoré dni je trošku mobilný, ale iné dni je úplne odkázaný na pomoc – dvíhanie z postele, transport na vozík, kŕmenie apod. V dome sa nachádza zdvihák aj stolička na sprchovanie. Používa invalidný vozík. 5 dní v týždni chodí vypomáhať externá opatrovateľka v čase od 9 – 12. Pomáha s hygienou prípade z domácimi prácami, Mentálne je v poriadku, je veľmi komunikatívny a hovorí perfektne po anglicky.
Klient je ženatý, v dome býva s manželkou a 7 ročným synom. Z predchádzajúceho manželstva má 4 odrastené deti, ktoré ho občas chodia navštevovať. Manželka je fotografka a bytová architekta, pracuje cez deň. Opatrovateľka pomáha aj s vyzdvihnutím syna zo školy. Rodina má rada zdravý životný štýl aj kuchyňu.
Náplň Práce: Pomoc s obliekaním, doprevádzanie na toaletu, pomoc s osobnou hygienou, sprevádzanie von, denné aktivity, pomoc v domácnosti, varenie, ľahké upratovanie, pranie, nakupovanie, vyzdvihnutie syna zo školy.
Bývanie: dom so záhradou
Samostatná izba: áno
Internet: áno
Ďalšia osoba v domácnosti: manželka a syn
Zvieratá: nie
Voľno: 2 hodiny denne + 1,5 dňa v týždni

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1950 €
Kontakt
:
Best job
Email
:
ivana.bestjob@gmail.com
Telefón
:
Webstránka
:
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
18. 03. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.