POMOC V DOMÁCNOSTI, ĽAHKÉ OPATROVANIE

Lokalita : Putten
Plat : 55,30 €
Termín nástupu : 18.03.2019

Informácie o ponuke:

Ponúkame miesto k 58 ročnej pani do mesta Putten, ktorá nemá žiadnu diagnózu, je mobilná, samostatná, nepotrebuje pomoc s hygienou, žiadna inkontinencia, v noci spí. Niekedy však býva
depresívna a citlivá, pričom v poslednej dobe je na tom veľmi dobre, cíti sa dobre, nebýva takmer vôbec depresívna. Pani nebýva nikdy nervózna ani agresívna, takýto problém tu nie je.
Pani potrebuje domácu / pomocníčku do domácnosti / opatrovateľku, ktorá jej navarí, nakúpi, poupratuje ( ľahké upratovanie ), vezme ju von, napr. na plaváreň, odvezie ju kam potrebuje a podobne. Pani býva v dome, opatrovateľka má svoj menší pekný bungalov hneď vedľa panej domu. Na mieste pracuje naša opatrovateľka, ktorá novú opatrovateľku zaučí.
Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním, opatrovateľský kurz, anglický alebo nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni a vodičský preukaz – byť aktívna vodička.
Nástup: 18.3.
Plat: 55,30 EUR / Deň, plus príplatok za Veľkú noc vo výške spolu 50 Eur, plus celé cestovné, žiadne poplatky. Ide o prácu na slovenskú / českú živnosť.
Turnus: 5/6 týždňov - podľa dohody.
V prípade záujmu nás prosím kontaktujte ( aj cez víkend, keďže ide o skorý nástup ) na t.č. 0948 535 669 alebo na careservice@turancorp.sk

Základné informácie o ponuke

Plat
:
55,30 €
Kontakt
:
Lenka Turanská
Email
:
careservice@turancorp.sk
Telefón
:
0948535669
Webstránka
:
www.turancorp.sk
Krajina
:
Holandsko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
09. 03. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.