Opatrovanie v peknom meste pri Mníchove

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Tutzing – opatrovanie v malebnom mestečku pri Mníchove /nástup 15-23.02.2019 /potrebná dobrá nemčina a vodičský preukaz
Do malebného Tutzingu pri Mníchove, hľadáme srdečnú a empatickú opatrovateľku k 82 – ročnej pani (168 cm, 95 kg), ktorá žije sama v dome so záhradou. V domácnosti sa chovajú štyri mačky a dva psíky, patriace pacientkinej dcére, ktorá býva v susednom dome. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet a televíziou.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa ošetrenia.
Ošetrovateľská služba: domácnosť bežne nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba, iba vo výnimočných prípadoch, keď dcéra pacientky nie je k dispozícii.
Zdravotný stav: pacientka má zavedený PEG (výživu podáva jej dcéra), má výrazne poškodený zrak a nosí kompresné návleky, ktoré jej navlieka opatrovateľka. Lieky sú vždy pripravené, opatrovateľka ich má len podávať. Pacientke bol diagnostikovaný diabetes, avšak inzulín si vpichuje sama, opatrovateľka je povinná merať len hladinu cukru v krvi. Pacientka netrpí inkontinenciou. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne, v prípade potreby navštíviť toaletu.
Pohyblivosť: u pacientky existuje hrozba pádu vzhľadom na umelé kolenné aj bedrové kĺby. Využíva rolátor a schodiskový výťah. V prípade dlhších prechádzok sa pohybuje na invalidnom vozíku.
Opatrovateľka má v rámci osobnej opatery na starosti celotelovú hygienu, asistenciu pri pohybe, spoločné rozhovory a prechádzky. Do jej pracovnej náplne zároveň spadá udržiavanie domácnosti, vrátane nákupov, polievania kvetov, prania a varenia.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac (základ); nástup: 15-23.02.2019
Ponúkaná mzda: 9,19€ (hod/brutto)
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1410 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať:
Koordinátorka L.Poórová: 0948 245 300, l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu
Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP Complet
Email
:
o.valekova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
https://vip-pflege.eu/sk/positions/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
06. 02. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.