Dobrá ponuka opatrovania pri Švajčiarsku

Lokalita : Nemecko
Plat : 9,19 €
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Klettgau-Griessen –OPATROVANIE v PEKNEJ OBLASTI s nástupom o dva týždne/ turnus 4 až 6 týždňov/ potrebná dobrá nemčina / 3x do týždňa voľno
Do dedinky Klettgau-Griessen, ktorá sa nachádza na juhu Nemecka, pri švajčiarskych hraniciach, hľadáme priateľskú opatrovateľku k 74-ročnej pani (170 cm, 80 kg), ktorá býva v rodinnom dome so záhradou spolu so svojim manželom. Pán je samostatný a nepotrebuje opateru. Pani má jednu mačku, ktorá sa pohybuje len vonku a je potrebné ju kŕmiť. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet. Opatrovateľka má 3 krát do týždňa voľno.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacientka je veselej a priateľskej povahy, je inkontinentná a má demenciu. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne. K dispozícií je aj „babyphon“. Pacientka počas Vianoc spadla a zlomila si bedro, momentálne je po operácií.
Pohyblivosť: kvôli operácií využíva pri pohybe vozík a pomaly začína chodiť aj s rolátorom. Je potrebné byť jej nápomocný.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní. Na starosti má taktiež starostlivosť o domácnosť, teda upratovanie, varenie, nakupovanie a príležitostné malé práce v záhrade. Obchod je dostupný pešo. Pacientka má rada kvety a záhradu, ocení spoločnosť, rozhovory, prípadne prechádzky po okolí.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac alebo 6 týždňov, nástup: o dva týždne
Ponúkaná mzda: 9,19 €/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1345/1928 € (v závislosti od dĺžky turnusu) vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach:
Koordinátorka T.Blašková: 0948 666 881, t.blaskova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494, nabor@vip-pflege.eu
Tešíme sa na spoluprácu!

Základné informácie o ponuke

Plat
:
9,19 €
Kontakt
:
VIP Complet VIP Complet
Email
:
g.bednarova@vip-pflege.eu
Telefón
:
0948688777
Webstránka
:
http://www.vip-pflege.eu/category/volne-miesta/
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
08. 01. 2019
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.